Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lindström: Tuotantopäällikkö teollisuuspyyhepe...

Lindström Oy Hämeenlinna

Me Lindströmillä huolehdimme ihmisistä työssä. Joustavat ja arkea helpottavat tekstiilivuokrapalvelumme parantavat asiakkaidemme turvallisuutta, hygieniaa ja yrityskuvaa. Olemme vastuullinen työnantaja ja huolehdimme työntekijöistämme. Lindströmillä työskentelee yli 4000 ihmistä Euroopassa ja Aasiassa. Konsernin vuoden 2018 liikevaihto oli 387 miljoonaa euroa. Visiomme on olla vakavarainen, puolen miljardin euron yritys, jonka sitoutuneet työntekijät tuottavat erinomaisen asiakaskokemuksen. http://www.lindstromgroup.com/fi

Oletko inspiroiva ja muut mukaan saava esimies? Innostaako sinua tavoitteellinen tekeminen, jossa onnistumisia haetaan aidosti yhdessä henkilöstön kanssa? Onko asiakaslähtöisyys keskiössä kaikessa mitä teet? Jos vastaus on kyllä, niin voit hyvinkin olla etsimämme henkilö johtamaan Lindströmin teollisuuspyyhepesulan operatiivista toimintaa Hämeenlinnassa. Nykyinen tuotantopäällikkömme on jäämässä tänä vuonna eläkkeelle ja etsimme nyt hänelle seuraajaa.

Tuotantopäällikkönä johdat ja kehität tiimisi kanssa pesulaprosessia lähellä asiakkaitamme. Vastaat teollisuuspyyhkeen palvelutuotannon toiminnasta ja sen operatiivisesta tuloksesta, resursoinnista ja palvelun tuottamisesta Suomessa. Suunnittelet myös pesulan investointi- ja kehitysprojekteja. Vastuullasi on lisäksi henkilöstön rekrytointi, kehittäminen sekä työsuhde- ja työturvallisuusasiat.

Menestymisen edellytykset

Esimiehenä olet innostava, kannustava ja jämäkkäkin tarvittaessa. Työskentelet suunnitelmallisesti, hallitset kokonaisuuksia ja langat pysyvät käsissäsi hankalissakin tilanteissa. Työ on ajoittain nopeaa reagointi- ja ongelmanratkaisukykyä vaativaa, joten joustavuus ja hyvä paineensietokyky ovat tehtävässä menestymisen kannalta tärkeitä ominaisuuksia. Pystyt työskentelemään myös englannin kielellä.

Lindström työpaikkana

Vaikka olemme jo suuryritys, toimintaamme leimaavat ihmisläheisyys ja perhearvot. Vakavaraisena perheyrityksenä teemme pitkäjänteistä työtä asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Meillä on mahdollisuus testata ja kokeilla uusia ideoita sekä toimintamalleja. Tuloksen tekemisessä tukenasi ovat parhaat, vuosien saatossa muovautuneet toimintatavat ja hiotut konseptit sekä uudet työkaverisi. Tulet saamaan tilaa johtaa, ja omalla tontillasi olet itse vastuussa päätöksistäsi. Uskoaksemme arvostat myös matalaa hierarkiaamme sekä mutkatonta yrityskulttuuriamme.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä saat Tuomas Räsäseltä, p. 050 514 6300 tai Markku Halmeelta, p. 040 030 0322 (Markku tavoitettavissa 15.-17.4.). Hae tehtävää sähköisen hakulomakkeemme kautta viimeistään 30.4.2019.
WWW-osoitehttp://www.lindstrom.fi
YhteystiedotTuomas Räsänen, p. 050 5146300
Työpaikan osoiteParoistentie 5, 13600 Hämeenlinna
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.04.2019 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://lindstrom.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=743&jbid=8#form_start
Ilmoitus jätetty15.04.2019
Ilmoitusnumero9929609
Työnantajan viite743

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin