Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Aasiakas- ja myyntineuvottelija

Live Promoters Oy Helsinki

Haluatko kivan työn, jossa päätät itse kuinka paljon töitä teet ja mitkä ovat työaikasi?

Live Promoters Oy hakee nyt toimistoonsa uusia asiakas- ja myyntineuvottelijoita osa-aikaiseen työhön. Työ tapahtuu arkisin klo: 9.00-20.30 välisenä aikana, sekä lauantaisin. Työntekijöillä on mahdollisuus itse vaikuttaa omaan työaikatauluun, joten työtehtävä on helppo sovittaa esimerkiksi opiskelun kanssa yhteen.

Markkinointituotteidemme valikoima on erittäin laaja, johon kuuluu muun muassa Suomen johtavimmat painetun median tuotteet, digipalvelut, sekä laadukkaat päivittäistavaratuotteet.
Live Promoters Oy on yksi pääkaupunkiseudun suurimpia osa-aikaisia tekijöitä työllistäviä yrityksiä, joka toimii Helsingin ydinkeskustassa, Eteläesplanadilla erinomaisten kulkuyhteyksien päässä. Olemme tarjonneet laadukkaita markkinointipalveluja Helsingin keskustassa jo vuodesta 2005 alkaen ja tästä osoituksena yrityksellämme on mm. Soliditetin myöntämä korkein luottoluokitus AAA . Avainhenkilöillämme on myös vuosien kokemus tuloksellisesta ja laadukkaasta myynnin ja markkinoinnin johtamisesta.
Aikaisempi myynti- ja asiakaspalvelukokemus ei ole välttämätöntä, sillä koulutamme kaikki työntekijämme valittuun tehtävään. Tarjoamme sinulle kokeneet ja kannustavat esimiehet, reilun palkkauksen, sekä todella viihtyisän työympäristön.

Lisätietoja saat kotisivuiltamme www.livepromoters.fi , tai soittamalla toimistomme numeroon 044- 7866672.
Lisätietojen lisäksi voit myös jättää hakemuksesi kotisivujemme kautta. Käsittelemme työhakemuksesi muutamassa päivässä ja olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.Terveisin

Live Promoters Oy:n puolesta
Naomi Tanami
Live Promoters Oy
044- 7866 672
WWW-osoitehttp://www.livepromoters.fi
YhteystiedotVeera Hooli ja/tai Naomi Tanami, Puh: 0447866672, palaute@livepromoters.fi
Työpaikan osoiteEteläesplanadi 22 C 28, 00130 HELSINKI
Palkkaustuntipalkka
Työ alkaasopimuksen mukaan.
Työaikaosapäivätyö, tai sopimuksen mukaan.
Työn kesto1 - 3 kk, tai sopimuksen mukaan.
Ilmoitus jätetty23.05.2019
Ilmoitusnumero9975806

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

27 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin