Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Asiakas- ja myyntineuvottelija ETÄTYÖ

Live Promoters Oy Helsinki

Työnteko uusiksi Live!:n innovatiivisella ja joustavalla ETÄTYÖ-paketilla

Kiinnostaako sinua työskennellä omassa kotiympäristössäsi haluaminasi kellonaikoina, sen verran kuin sinulle itsellesi sopii.

Meillä Live! Promotersilla on mahdollisuus työskennellä myös etänä sellaisilla ehdoilla kuin sinulle itsellesi sopii.

Konseptiimme sisältyy innovatiivinen tapa ohjata ja auttaa kaikkia etätyössä olevia työntekijöitä, joten kenenkään ei tarvite pärjätä yksin.

Tarjoamme kaikille uusille työntekijöillemme kattavan koulutuksen, joten aikaisemmalla kokemuksellakaan ei ole merkitystä.

Omistatko tietokoneen? Kaikki muut etätyöhön vaadittavat työvälineet tulevat meidän puolestamme, joten aloittaminen sujuu mutkattomasti ja onnistuu todella pienellä vaivalla.

Live Promoters Oy:llä on AAA Korkein luottoluokitus, sekä Bisnode 2019

Reilun palkan lisäksi tarjoamme henkilökohtaisen koulutuksen, sekä erittäin mukavan ilmapiirin ja kaksi kertaa kuukaudessa tilille tulevan muhkeahkon palkan työssään hyvin pärjääville + kuukausikohtaisen ilman myyntivelvoitetta olevan 100 euron bonuksen.

Jätätähän työpaikkahakemuksesi jo tänään alla olevan työhakemuslinkin kautta, sillä odotamme malttamattomana yhteydenottoasi!

https://www.livepromoters.fi/avoimet-tyopaikat

Tule ja hae sellaisena kuin olet, sinulta ei odoteta muuta kuin sujuvaa suomen, tai ruotsin kielen taitoa, avointa mieltä ja myönteistä asennetta. Kaiken muun saat meiltä.

Terveisin


Live-tiimi

Lisätietoja
Mika Saarinen / Live Promoters Oy
Alexandre Eisman / Live Promoters Oy
Puh. +358447866672
S-posti. palaute@livepromoters.fi


Live Promoters Oy

Toiminta lähti käyntiin yli 10 v. sitten kolmen ystävän halusta murtaa monia työyhteisöihin ja myyntialaan liitettyjä pinttyneitä käsityksiä ja toimintamalleja. Kovasta halusta luoda yhteisön, jossa kaikilla olisi hyvä olla ja tasapuoliset mahdollisuudet menestyä, ikään tai sukupuoleen katsomatta, reilun pelin hengessä.

Haluamme olla joustava ja ammattitaitoinen myynnin tekijä telemarkkinointi-alalla ja ymmärrämme, että osaavaa motivoitunut henkilöstö ratkaisee pelin. Meillä ihminen on aina keskiössä, puhutaanko sitten työntekijöistä, päämiehistä, tai asiakkaista.

Käytämme uusinta tekniikkaa myynnin edistämiseksi ja näin ollen voimme tehokkaasti yhdistää oikeat henkilöt, oikeilla myyntipuheilla, oikeaan aikaan.

Mottomme kuuluu "tule sellaisena kuin olet" ja olemme ylpeitä kaikista meidän työntekijöistämme - teidän ansiostanne, menestymme vuodesta toiseen.
WWW-osoitehttps://www.livepromoters.fi/
YhteystiedotMika Saarinen / Live Promoters Oy
Alexandre Eisman / Live Promoters Oy
Puh. +358447866672
S-posti. palaute@livepromoters.fi
Työpaikan osoiteEteläesplanadi 22 C 28, 00130 HELSINKI
Palkkaustuntipalkka
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö, vapaasti työntekijän aikataulun mukaan
Työn kesto1 - 3 kk, tai alle, sopimuksen mukaan
Haku päättyy30.07.2020 klo 21:00
Jätä hakemusJätätähän työpaikkahakemuksesi jo tänään alla olevan työhakemuslinkin kautta, sillä odotamme malttamattomana yhteydenottoasi!

Terveisin

Live-tiimi
Ilmoitus jätetty08.07.2020
Ilmoitusnumero10395344

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

36 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin