Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Asiakas- ja myyntineuvottelija

Live Promoters Oy Helsinki

Vuoden 2020 kesärekrytointi on käynnistynyt ja nopeat syövät hitaat!

Hae kesätöihin asiakaspalvelu- ja myyntihommiin yli 100 nuoren joukkoon Helsingin keskustassa Eteläespalla sijaitsevaan toimistoomme.

Kesätyöntekijänä voit nauttia työstä ja lomasta sopivassa suhteessa, sillä aloituspäivämäärä muokataan Sinun tarpeesi mukaan. Meillä ei tarvitse viettää koko kesää, vaan räätälöidään Sinulle sopiva työjaksonpituus, esim. kaksikin viikkoa riittää.

Työssäsi pääset tekemään samoja tehtäviä kuin vakituisetkin työntekijät ja kerryttämään työkokemusta tulevaisuutta varten. Työsuhteen lopuksi toimitamme aina kirjallisen työtodistuksen, mikäli näin toivot.

Meillä palkka maksetaan kaksi kertaa kuukaudessa. Rahaa karttuu tasaisesti eikä koko kesää tarvitse hengailla tyhjin taskuin. Maksamme myös kesätyöntekijöille reilun palkan ja hyvät bonukset pälle.

Tule sellaisena kuin olet, eli saatat olla hakemamme henkilö, mikäli hallitset joko suomen- tai ruotsinkielentaito sujuvasti.

Liity nuorekkaaseen tiimiimme jättämällä kesätyöhakemus jo tänään.

https://www.livepromoters.fi/avoimet-tyopaikat

Terveisin

Live-tiimi

Lisätietoja

Tiina Normela / Live Promoters Oy
Alexandre Eisman / Live Promoters Oy
Puh. +358447866672
S-posti. palaute@livepromoters.fi

Live Promoters Oy

Toiminta lähti käyntiin yli 10 v. sitten kolmen ystävän halusta murtaa monia työyhteisöihin ja myyntialaan liitettyjä pinttyneitä käsityksiä ja toimintamalleja. Kovasta halusta luoda yhteisön, jossa kaikilla olisi hyvä olla ja tasapuoliset mahdollisuudet menestyä, ikään tai sukupuoleen katsomatta, reilun pelin hengessä.

Haluamme olla joustava ja ammattitaitoinen myynnin tekijä telemarkkinointi-alalla ja ymmärrämme, että osaavaa motivoitunut henkilöstö ratkaisee pelin. Meillä ihminen on aina keskiössä, puhutaanko sitten työntekijöistä, päämiehistä, tai asiakkaista.

Käytämme uusinta tekniikkaa myynnin edistämiseksi ja näin ollen voimme tehokkaasti yhdistää oikeat henkilöt, oikeilla myyntipuheilla, oikeaan aikaan.

Mottomme kuuluu "tule sellaisena kuin olet" ja olemme ylpeitä kaikista meidän työntekijöistämme - teidän ansiostanne, menestymme vuodesta toiseen.
WWW-osoitehttps://www.livepromoters.fi/
YhteystiedotTiina Normela / Live Promoters Oy
Alexandre Eisman / Live Promoters Oy
Puh. +358447866672
S-posti. palaute@livepromoters.fi
Työpaikan osoiteEteläesplanadi 22 C 28, 00130 HELSINKI
Palkkaustuntipalkka
Työn luonnekesätyö
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö, tai alle, sopimuksen mukaan
Työn kesto1 - 3 kk, tai alle, sopimuksen mukaan
Haku päättyy31.12.2019 klo 23:59
Jätä hakemusJätätähän työpaikkahakemuksesi jo tänään alla olevan työhakemuslinkin kautta, sillä odotamme malttamattomana yhteydenottoasi!
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.livepromoters.fi/avoimet-tyopaikat
Ilmoitus jätetty17.11.2019
Ilmoitusnumero10169201
Työnantajan viiteVoiko kesäduunissa olla kivaa!

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

26 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin