Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Monipuolinen osaaja

Livonsaaren leipomo oy Turku

Livonsaaren leipomo on vuonna 2008 Livonsaaressa perustettu turkulaistunut pienleipomo. Leivomme luomu artesaanileipää, jota myymme Turun alueen ruokakauppoihin. Gnäkki-siemennäkkäriä myydään keskusliikkeiden kautta koko maahan. Leipomossa työskentelee yrittäjän lisäksi kaksi leipuria, kuski ja konsulentti.

Haemme yritykselle monipuolista osaajaa.

Olet toiminut erilaisissa tehtävissä urallasi, ja sinulla on esimies- tai yrittäjäkokemusta. Innostut haasteista, työsi laatu on sinulle tärkeää ja seisot edustamiesi asioiden takana. Olet myynyt ja markkinoinut omia tai muiden tuotteita kasvokkain sekä netissä, ja tunnet elintarvikealaa. Ymmärrät taloushallintoa ja osaat toimia järjestelmällisesti ja sovittujen aikataulujen sekä sopimusten mukaan.

Olet kiinnostunut ruokatrendeistä ja aavistat tulevia markkinarakoja, uusien tuoteideoiden muodossa. Tykkäät osallistua ja järjestellä asioita ja ihmisiä alan tapahtumiin. Ymmärrät miten toimiston tietokone ja sen oheislaitteet toimivat, ja osaat käyttää niitä sujuvasti. Et karsasta "kädet savessa" tekemistä tarvittaessa, ja tietysti olet omatoiminen ja liikkeellä positiivisella asenteella.

Aluksi työ on osa-aikaista, mutta toiminnan kehittyessä tilanne arvioidaan uudelleen. Toimipaikkamme on Turussa, mutta työ ei ole täysin paikkaan sidottua. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi sähköpostilla, ja kerro kokemuksestasi ja miten voisit vastata yllä lueteltuihin tarpeisiin. Ilmaise hakemuksessa myös alustava palkkatoiveesi.
WWW-osoitehttps://livonsaarenleipomo.fi
YhteystiedotSimo Annala, simo@livonsaarenleipomo.fi
Työpaikan osoiteSalvumiehenkatu 4, 20320 TURKU
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemusyli 5 vuotta
Työ alkaaHeti sopivan henkilön löydyttyä
Työaikaosapäivätyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Jätä hakemussimo@livonsaarenleipomo.fi
Ilmoitus jätetty16.04.2019
Ilmoitusnumero9931646

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

65 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin