Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Huoltamotyöntekijä/myyjä

Logger Services Helsinki Oy Kauniainen

ETSIMME UUSIA TYÖKAVEREITA - OLETKO SINÄ YKSI HEISTÄ?


Haemme nyt huoltoasemallemme Teboil Kauniaisiin
1-2 HUOLTAMOTYÖNTEKIJÄÄ / MYYJÄÄ KOKOAIKAISEEN työsuhteeseen, sekä
1-2 henkilöä osa-aikaiseen työsuhteeseen. Myös kesätyönhakijat otetaan huomioon.

Jos olet täysi-ikäinen, oma-aloitteinen, reipas, täsmällinen, positiivisella asiakaspalveluasenteella varustettu henkilö ja sinulla on ajokortti, voit olla hakemamme työntekijä. Hygienia- ja anniskelupassi, Veikkausmyyntikokemus sekä Ruotsin kielen taito ovat eduksi. Aiempi työkokemus alalta on myös plussaa, muttei välttämätön, sillä perehdytämme uudet työntekijät toimenkuvaan. Osa-aikatyö sopii hyvin esim. opiskelijalle.

Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä kivojen asiakkaiden parissa, mukavat työkaverit sekä viihtyisän työympäristön. Työtehtävät pitävät sisällään asiakaspalvelua ja myyntiä koko palvelupalettimme parissa, tavaroiden vastaanottoa ja hyllytystä, avustavia keittiötehtäviä ja vitriinituotteiden valmistusta sekä muita huoltamoliiketoimintaan ja asiakasviihtyvyyteen liittyviä tehtäviä. Asema on auki ark. 6-22 ja la + su 8-22, ja töitä tehdään aamu-, päivä- ja iltavuoroissa.


Paikka / paikat täytetään pikaisella aikataululla heti sopivan henkilön löydyttyä.
Hakemus ja ansioluettelo osoitteella mikko.karvonen@kolumbus.fi

Lisätiedot: p. 0400-444024


Teboil Kauniainen on täyden palvelun huoltoasema aivan Kauniaisten keskustan tuntumassa, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Palveluihimme kuuluvat kahvila ja lounasravintola, elintarvike- ja autotarvikemyymälä, Autoasi-autohuolto, autopesu, auto- ja peräkärryvuokraus, Veikkauksen pelit sekä Matkahuollon ja UPS:n pakettipisteet.
YhteystiedotLisätiedot: p. 0400-444024
Työpaikan osoiteKauniaistentie 1, 02700 KAUNIAINEN
Työn luonnekesätyö
Työ alkaaSopivan henkilön löydyttyä
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy20.06.2019
Jätä hakemusmikko.karvonen@kolumbus.fi
Ilmoitus jätetty12.06.2019
Ilmoitusnumero9998689

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

5 päivää sitten

Hae työpaikkaa
Takaisin