Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lopputarkastaja

Logset Oy Mustasaari

Logset Oy on kansainvälinen yhtiö joka painottaa innovaatioita, yhteishenkeä, sekä ammatillista ja yksilöllistä kehitystä. Haemme nyt

Lopputarkastajaa

Lopputarkastajana metsäkoneen automaatio-, sähkö- ja hydrauliikkajärjestelmät ovat kiinteä osa työtehtäviäsi, joten arvostamme niihin liittyvien tekniikoiden tuntemusta. Arvostamme myös osaamistasi tietotekniikan ja sähkölaitteiden parista. Tulet työssäsi testaamaan tehtaalta valmistuneita hakkuulaitteita, mutta myös harvestereita ja kuormatraktoreita.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoista ja haastavaa tehtävää, jossa sinulla on iso vastuu. Saat tehdä työtäsi mukavien kollegoiden ympäröimänä, ja olet myös jonkun verran tekemisissä loppuasiakkaiden kanssa.

Edellytämme sinulta hyviä yhteistyötaitoja, reipasta asennetta, tunnollisuutta sekä suullista suomen ja ruotsin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Kokemus metsäkoneella ajamisesta ja säätämisestä, sekä ohjausjärjestelmän asentamisesta ja testaamisesta on iso plussa. Lisäksi arvostamme teknistä koulututsta, kuten auto-asentaja, koneasentaja tai metsäkoneen kuljettaja. Odotamme sinulta myös matkustusvalmiutta tarvittaessa kotimaassa ja ulkomailla.

Työpaikkasi sijaitsee Logsetin tehtaalla Koivulahdessa.
WWW-osoitehttp://www.logset.com
YhteystiedotLähetäthän pikaisesti hakemuksesi ja ansioluettelosi sekö palkkatoiveesi Logsetin henkilöstöhallinnosta vastaavalle Siv Saarikolle, siv.saarikko@logset.fi, viimeistään 15.4.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Mika Oinas, 050 563 5161
Työpaikan osoiteHännisentie 2, 66530 KOIVULAHTI
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty29.03.2018
Ilmoitusnumero9533878

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

88 päivää sitten

Hae työpaikkaa
Takaisin