Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sairaanhoitaja (varahenkilöstö)

Lohjan kaupunki Lohja

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen ikääntyneiden palveluiden keskitettyihin palveluihin, kotihoidon varahenkilöstöön.

Työ on pääsääntöisesti arkisin ja joskus viikonloppuisin tehtävää kaksivuorotyötä. Kotihoidon varahenkilöstön sairaanhoitaja työskentelee sekä kotihoidon alueiden että kotiutustiimin sairaanhoitajien suunnitelmallisten poissaolojen tekijänä.

Vuoden 2020 aikana on kehitetty vara-sairaanhoitajan roolia siten, että heille on määritelty ne kotihoidon alueet, joissa työskentely pääsääntöisesti tapahtuu. Esimiehenä toimiva kotihoidon aluevastaava vastaa työvuorojen suunnittelusta ja aluesijoittelusta yhdessä kotihoidon muiden esimiesten kanssa.

Ikääntyneiden palveluissa on osaava, asiakastyöstä ja sen kehittämisestä kiinnostunut henkilökunta. Arvostamme kehittämismyönteistä työotetta, kokemusta vanhustyöstä ja tiimityöskentelyssä tarvittavia hyviä vuorovaikutustaitoja. Muodollisen kelpoisuuden lisäksi odotamme joustavuutta, ryhmätyöosaamista sekä asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa työotetta moniammatillisissa tiimeissä. Työn hoitaminen edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Molempien kotimaisten kielten osaaminen katsotaan eduksi.

Sairaanhoitajan toimenkuvaan kuuluu mm. toimia hoitotyön asiantuntijana moniammatillisissa verkostoissa, toteuttaa itsenäisesti sovittujen hoitolinjausten mukaista asiakkaan hoitoa ja huolenpitoa, tukea asiakkaan terveyttä ja toimintakykyä, ohjata asiakkaita ja omaisia sekä osallistua yksikön kehittämistyöhön. Sairaanhoitaja huolehtii laboratoriotutkimuksista ja toteuttaa turvallista lääkehoitoa lääkehoitosuunnitelman mukaisesti. Työ edellyttää tilanteiden itsenäistä arviointia, harkintaa sekä ammatillisen vastuun mukaista toimintaa ja päätöksentekoa. Sairaanhoitajan toimenkuvaan kuuluu myös opiskelijanohjaus ja uuden työntekijän perehdyttäminen.

Kelpoisuusehto: Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) säädetty laillistus. Lisäksi odotamme hakijoilta vanhustyön kokemusta sekä asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa työotetta.

Peruspalkka on 2568,15 €/kk, KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:n todistus terveydentilastaan. Työntekijöiltä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Haastattelut pidetään viikolla 29.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
tavoitettavissa parhaiten arkipäivisin klo 8-15
kotihoidon aluevastaava Katariina Pelkonen puh. 044 374 7643, katariina.pelkonen@lohja.fi

Lohjan kaupunki on savuton työnantaja.
WWW-osoitehttp://www.lohja.fi
YhteystiedotPyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 13.7.2020 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus LOH-09-222-20. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.
Työpaikan osoiteLohja, 08100 LOHJA
Palkkaus2568,15€/kk, KVTES:n mukaan
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaika2-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy13.07.2020 klo 15:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LOH-09-222-20/fi_FI
Ilmoitus jätetty29.06.2020
Ilmoitusnumero10387206
Työnantajan viiteLOH-09-222-20

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

42 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin