Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Rakennussiivooja

Loimaan JelppiPalvelu Oy Hämeenlinna

Asiakkaamme on vuonna 2008 perustettu, erikoispuhdistus- ja rakennussiivouspalveluita tarjoava yritys, joka toimii projektikohtaisesti
eri puolilla Suomea.

Haemme asiakkaallemme RAKENNUSSIIVOOJIA Hämeenlinnaan.

Oletko ahkera ja tarkka työntekijä, jolle tuottaa mielihyvää oman käden jäljen näkeminen? Tässä työmahdollisuus sinulle, joka pidät siistijäntyöstä ja haluat tehdä parhaasi osana tiimiä. Työ sopii joko kesätyöksi tai muutoin elokuun loppuun asti käytettävissä olevalle henkilölle.

Työ on kokoaikainen päivätyö, mikä alkaa mahdollisimman pian ja kestää elokuun loppuun saakka. Työssä tarvitset työturvallisuuskortin ja eduksi luemme ensiapukoulutuksen, sekä aiemman kokemuksen rakennussiivouksesta.
Työtä pääset tekemään yhdessä työkavereiden kanssa, joten tiimityö on sinulle mielekästä, mutta yksin työskennellessä uskallat ottaa vastuuta. Tarkkuus työssäsi takaa korkealaatuisen työjäljen ja olet motivoitunut. Tehtävässä vaaditaan hyvää suomen kielen taitoa.

Kohteen työntekijöille tehdään suppea turvallisuusselvitys.

Kuulostaako tämä sinun mahdollisuudeltasi kartuttaa työkokemuksiasi? Laita pikaisesti hakemus ja CV:si osoitteella info(at)jelppipalvelu.fi ja otsikoksi RAKENNUSSIIVOOJA HÄMEENLINNAAN. Muistathan mainita hakemuksessasi yhteystietosi, sekä milloin voit aloittaa työt. Haastattelut tullaan pitämään videohaastatteluina ja ne aloitetaan jo hakuajalla.
Lisätietoja tehtävästä sähköpostilla info(at)jelppipalvelu.fi.


Loimaan JelppiPalvelu Oy on täysin kotimainen henkilöstöpalvelualan yritys. Olemme toimineet jo vuodesta 1998 lähtien ja tarjoamme työntekijöillemme erilaisia työmahdollisuuksia. Valitse omaan elämäntilanteeseesi sopiva työ ja laita meille hakemusta. Meidät tavoitat Facebookin tai nettisivujemme kautta www.jelppipalvelu.fi.


Asiasanat: siistijä, siivooja, erikoissiivous, erikoispuhdistus, rakennussiivous, Hämeenlinna, työturvallisuus, työturvallisuuskortti, kokopäivätyö, päivätyö.
WWW-osoitehttp://jelppipalvelu.fi
Yhteystiedotinfo(at)jelppipalvelu.fi
Työpaikan osoite13130 HÄMEENLINNA
Palkkaustes
Työn luonnekesätyö, vuokratyöpaikka
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaHeti
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto1 - 3 kk
Haku päättyy12.07.2020 klo 23:59
Jätä hakemusinfo(at)jelppipalvelu.fi
Ilmoitus jätetty29.06.2020
Ilmoitusnumero10386759

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

12 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin