Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Henkilökohtainen avustaja

Lounais-Suomen Lihastautiyhdistys ry Turku

Lounais-Suomen Avustajakeskus/LSLY ry (www.avustajakeskus.fi) välittää henkilökohtaisia avustajia vammaisille työnantajille. Avustajan valinnasta päätttää työnantaja itse.

Vuonna -67 syntynyt näkövammainen nainen etsii itselleen avustajaa. Työtehtäviin kuuluu mm. päivittäisissä toimissa avustaminen, kuten kodinhoidolliset työt (pyykki- ja vaatehuolto), sekä uimahallissa avustaminen. Lisäksi työhön kuuluu avustaminen kauppa- ja muilla asiointikäynneillä, erilaisissa vapaa-ajan harrastuksissa ja menoissa, sekä lasten harrastuksissa tukeminen. Asiakas käy erilaisissa kristillisissä- ja yhdistystapahtumissa, jonne avustajaa tarvitaan myös.

Työajat vaihtelevat menojen mukaan, sijoittuen päiväsaikaan, iltoihin ja viikonloppuihin. Työnantaja on joustava työaikojen suhteen ja ne ovat myös hyvin sovittavissa.

Avustajan tulisi olla avoin, rehellinen, luotettava ja sosiaalinen henkilö. joka osaa toimia myös ryhmätilanteissa. Lisäksi katsotaan eduksi, jos avustajalla on kokemusta yhdistystoiminnasta tai hän on siitä kiinnostunut. Eduksi katsotaan myös, jos avustajalla olisi kiinnostusta retkeilyyn sekä ruoan laittoon. Avustajatoiveena on henkilö, jolla on järki päässä ja jalat maassa, ja joka on aktiivinen työntekijä. Lisäksi toivotaan, että henkilö on innostunut avustajan työstä ja tykkäisi lapsista ja hääräilystä heidän kanssaan.

Työ on sokean opastusta, johon työnantaja perehdyttää, avustaja toimii siis asiakkaan silminä. Työ alkaa elokuussa.
Tuntipalkka 10,76€. Työnantaja kuuluu Heta-liittoon.
WWW-osoitehttp://www.avustajakeskus.fi
YhteystiedotNiina Palletvuori, puh. 0405730100
Työpaikan osoite20210 TURKU
Palkkaus10,76 €/h
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaa01.08.2019, Työ alkaa elokuussa
Työaikamuu osa-aikatyö, 40-60h/kk
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy01.08.2019 klo 23:59
Ilmoitus jätetty14.06.2019
Ilmoitusnumero10002304
Työnantajan viiteTU350

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

34 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin