Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tuotantopäällikkö

Lumi Dental oy Varkaus

Olemme moderni, innovatiivinen hammasprotetiikan teknologia- ja tuoteyritys, joka palvelee asiakkaitaan laajalla valikoimalla hammasprotetiikkaa ja muita terveydenhuollon tuotteita, kuten hengityssuojaimia ja suojavarusteita. Korkealaatuiset ja järkevän hintaiset protetiikkatuotteemme mahdollistavat paremman hammashoidon yhä useammalle suomalaiselle.

Hakemamme henkilö toimii uuden suu-nenäsuojaintehtaan tuotantoprosessin esimiestehtävissä ja vastaa tuotannon ja siihen kiinteästi liittyvän logistiikan (materiaalit ja valmiit tuotteet) kokonaisvaltaisesta käytännön toteuttamisesta. Tuotantopäällikkönä vastaat itsenäisesti asetettujen tuotantotavoitteiden saavuttamisesta (mm. laatu, määrä ja kustannukset), mutta myös
tuotannonohjauksesta, hankintatoimesta, työnjohdosta, puoliautomaattisen tuotantolinjaston päivittäisestä toiminnasta sekä yhdessä muutaman työntekijän kanssa suoritettavasta kappaletavaratuotannosta.
Aikaisempi kokemus tuotannon esimiestyöstä ja käytännön kokemus kappaletavaratuotannon tehokkaasta toteuttamisesta katsotaan eduksi.

Hakijoiden tulee hallita tietotekniset perusohjelmistot ja yksinkertaisten automaatiolaitteiden ja tuotannonohjausjärjestelmien käyttö. Asiakaspalveluhenkisyys, liiketoimintaymmärrys, omatoimisuus, joustavuus ja kyky toimia tarvittaessa englannin kielellä ovat välttämättömiä edellytyksiä tehtävässä suoriutumiseksi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja töitä tehdään arkipäivisin pääsääntöisesti klo 6-18 välillä.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 Lumi Dental Oy:n kehitysjohtaja Jukka Kuosmanen, jukka.kuosmanen@lumidental.com tai puhelimitse 0400 866 567.
WWW-osoitehttp://www.lumidental.com
YhteystiedotKUOSMANEN JUKKA, puh. 040 086 6567, jukka.kuosmanen@lumidental.com
Työpaikan osoiteSatakunnankatu 7, 78300 VARKAUS
PalkkausTES
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö, Pääsääntöisesti klo 6-18 välillä
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty03.06.2020
Ilmoitusnumero10365294

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

40 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin