Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myyntipäällikkö, Oulu

Lumon Suomi Oy Kempele

Lumon on suomalainen perheyritys, jonka juuret ovat Kouvolassa. Missiomme on luoda parempia koteja tarjoamalla asiakkaillemme erilaisia parveke- ja terassilasiratkaisuja. Olemme myös aidosti kansainvälinen yritys - toimimme noin 20 maassa, joista merkittävimmät markkina-alueemme ovat Pohjoismaat, Espanja ja Kanada. Konsernissa työskentelee yhteensä noin 1000 henkilöä ja yhtiön liikevaihto oli vuonna 2018 138 Me. Arvojemme mukaisesti olemme aina lähellä asiakasta, lunastamme asiakkaalle antamamme lupaukset ja rakentamaan tulevaisuutta pitkäjänteisesti. Meillä on luotettavat tuotteet ja tunnistettava brändi ja pidämme koko asiakassuhteen elinkaarta omissa käsissämme myynnistä asennukseen ja lasitustuotteiden huoltoon. Lasituksilla on merkittävä vaikutus parvekkeiden pitkäaikaiskestävyyteen sekä rakennuksen energiansäästöön ja hiilijalanjälkeen - lasitusten asentaminen on ekoteko. Haluatko sinä tulla mukaan tarjoamaan parempia koteja asiakkaillemme?

Haemme nyt Lumon Suomi Oy:n kuluttajaliiketoimintaan

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ OULUUN

Myyntipäällikkömme vastaa myyntitiiminsä johtamisesta omalla esimerkillisellä toiminnallaan. Hän suunnittelee aktiivisesti uusasiakashankintaa, sparraa oman tiiminsä henkilöstöä kohti tavoitteita ja kehittää kokonaisvaltaisesti myyntiä luoden myös uusia kontakteja. Hänellä on kokonaisvastuu alueen kuluttajamyynnin taloudellisesta toiminnasta sekä raportoinnista. Myyntitiimissä työskentelee sekä kokeneita konkareita että uusia kykyjä, joten myyntipäällikön tulee kyetä johtamaan ja kehittämään tiimiä vastaten yksilöllisesti vaihteleviin tarpeisiin. Hän toimii myös itse aktiivisesti kentällä myyjien tukena päivittäisessä toiminnassa.

Voisit olla meille oikea henkilö, mikäli viihdyt kentällä tiimisi kanssa ja nautit yhteisistä myynnillisistä onnistumisista. Olet luonteeltasi joukkueen hengenluoja ja sinulla on tästä näyttöjä. Arvostamme asennetta ja kykyäsi valmentaa tiimiäsi - kokemus kuluttajamyynnistä ja esimiestyöstä ovat toki eduksi. Olet tavoitteellinen ja pystyt suunnittelemaan omaa ja tiimisi toimintaa systemaattisesti ja järjestelmällisesti. Asiakaslähtöinen toimintatapamme edellyttää joustavuutta ja mahdollisuutta matkustaa ja työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Työssä menestymistä sinua helpottaa asiakasosaamisen lisäksi myös tietotekniset valmiudet, englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito sekä selkeän raportoinnin hallinta. Rakennusalan tekninen osaaminen on etu.

Mitä tarjoamme sinulle?

Jokainen lumonilainen tekee merkityksellistä työtä ja työyhteisömme yhteishenki on erinomainen - tästä kertoo kolmesti vuodessa toteutettava henkilöstökyselymme. Tuemme henkilöstön työssäjaksamista Smartum-liikuntasaldolla sekä säännöllisillä virkistyspäivillä. Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja kehittymiseen tarjoamalla koulutusmahdollisuuksia kaikille henkilöstöryhmillemme. Tarjoamme myös uusia työmahdollisuuksia sekä Suomessa että ulkomailla - noin 10% Suomessa työskentelevistä lumonilaisista vaihtoi tehtävää talon sisällä vuonna 2018. Lumonilaisena pääset seuraamaan rakennusteollisuuden ja julkisivurakentamisen kehittymistä sekä Suomessa että ulkomailla. Lumon on luotettava ja vakavarainen työnantaja - liiketoimintamme on kasvanut vuosi vuodelta kannattavasti ja hoidamme isona yrityksenä kaikki yhteiskuntavelvoitteet moitteettomasti. Visiomme on olla paras ja halutuin, myös työnantajana - tule mukaan huipputiimiin!

Jos koet olevasi meille sopiva henkilö ja haluat olla rakentamassa Lumon Suomi Oy:n menestystarinaa, täytä hakemuksesi jo tänään, mutta viimeistään 1.3.2019 osoitteessa www.lumon.fi/rekrytointi

Lisätiedot: aluepäällikkö Ilkka Männikkö, p. 0401979552
WWW-osoitehttp://www.lumon.fi
YhteystiedotIlkka Männikkö, p. 0401979552
Työpaikan osoiteZatelliitintie 14, 90440 KEMPELE
Palkkaussopimuksen mukaan
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy01.03.2019 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://lumon.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=357&jbid=8#form_start
Ilmoitus jätetty08.02.2019
Ilmoitusnumero9846567
Työnantajan viite357

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

12 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin