Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Koordinaattori, kansainvälinen verkostotoiminta

LUT-yliopisto Lappeenranta

Haemme koordinaattoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

LUT-yliopisto koordinoi kansainvälistä metalleihin, jätteenkäsittelyyn ja kestävyyteen liittyvää yhteistoimintaa Suomessa. LUT on vuonna 2019 sitoutunut edustamaan Unesco-tunnuksen alla toimivaa kansainvälistä keskusta (International Competence Centre for Mining Engineering Education in Saint Petersburg) Suomessa ja edistämään keskuksen alan mukaista tieteellistä ja koulutuksellista toimintaa yhteistyössä keskuksen kansainvälisten kumppaneiden kanssa. Vuonna 2020 yhteistoiminta käynnistyy käytännössä. LUT edistää yhdessä keskuksen muiden yhteistyökumppaneiden kanssa toiminnallaan jätteiden ja sivuvirtojen entistä parempaa hyödyntämistä. Keskuksen käytännön toimintaan kuuluvat muun muassa opiskelijavierailut, opettajavaihto ja yhteiset projektivalmistelut.

Tehtävä sijoittuu LUTissa Insinööritieteiden tiedekuntaan Erotustekniikan osastolle. Osasto on Suomen suurin erotus- ja puhdistustekniikoihin keskittynyt akateeminen tutkimusyksikkö ja se toimii Lappeenrannassa, Lahdessa ja Mikkelissä. Menetelmäkeskeistä tutkimusta sovelletaan muun muassa vedenpuhdistukseen, biojalostukseen, mineraalien rikastukseen ja metallinjalostukseen.

Koordinaattorin tehtävänä on organisoida käytännön yhteistoimintaa, huolehtia sidosryhmäviestinnästä ja toteuttaa yhdessä akateemisten koordinaattorien kanssa keskuksen yhteistyöhön liittyviä koulutus- ja tutkimustoimia. Työnkuvaan kuuluvat muun muassa yhteisistä seminaareista ja vierailuista sopiminen ja niiden järjestelyt, keskuksen toimintasuunnitelman käytännön seuranta sekä erilainen tiedonkeruu. Koordinaattori toimii tiiviissä yhteistyössä LUTin eri tutkimusryhmien ja koulutusohjelmien kanssa. Lisäksi hänen tulee ennakkoluulottomasti ja positiivisella asenteella muodostaa yhteistyösuhteita muihin suomalaisiin ja kansainvälisiin korkeakouluihin.

Hyvän pohjan tehtävän hoitamiseen antaa soveltuva korkeakoulu- tai ammattitutkinto. Tehtävässä edellytetään kansallisen koordinoinnin sujuvuuden vuoksi sujuvaa suomen kieltä ja kansainvälisen yhteistyön vuoksi sujuvaa englannin kieltä. Venäjän kielen taito katsotaan eduksi.

Palkkaus määräytyy voimassa olevan työehtosopimuksen mukaisesti, ja tehtävässä on puolen vuoden koeaika. Työ alkaa elo-syyskuussa tai sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi 24.7.2020 mennessä sähköisen hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja antaa dekaani Riina Salmimies, sähköpostitse etunimi.sukunimi@lut.fi koko hakuajan tai numerossa +358 456 310 917 tiistaina 7.7.2020 ja tiistaina 14.7.2020.

Puhdas energia, vesi ja ilma ovat elämän edellytyksiä, joihin me LUT-yliopistossa etsimme ratkaisuja tekniikan ja talouden osaamisella. Autamme yhteiskuntaa ja yrityksiä uudistumaan kestävästi. Kansainvälisessä tiedeyhteisössämme on 6 500 jäsentä. Kampuksemme sijaitsevat Lappeenrannassa ja Lahdessa.
WWW-osoitehttp://www.lut.fi
YhteystiedotRiina Salmimies etunimi.sukunimi@lut.fi +358 456 310 917
Työpaikan osoiteYliopistonkatu 34, 53850 LAPPEENRANTA
PalkkausVoimassa olevan TES:n mukainen
Työ alkaaelo-syyskuussa tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy24.07.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://lut.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=378&jbid=8#form_start
Ilmoitus jätetty30.06.2020
Ilmoitusnumero10388127
Työnantajan viite378

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin