Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Laboratoriomestari/laboratoriomekaanikko, LUT Voi

LUT-yliopisto Lappeenranta

LUT Voima hakee metallialan ammattilaista

Laboratoriomestarin/laboratoriomekaanikon vakituiseen tehtävään

https://www.lut.fi/school-of-energy-systems/tutkimus/lut-voima?redirect=https%3A%2F%2Fwww.lut.fi%2Fsearch%3Fp_p_id%3D3%26p_p_lifecycle%3D0%26p_p_state%3Dnormal%26p_p_mode%3Dview%26p_p_col_id%3Dcolumn-1%26p_p_col_count%3D1%26_3_keywords%3Dlut%2Bvoima%26_3_struts_action%3D%252Fsearch%252Fsearch%26_3_redirect%3Dsearch%26_3_y%3D0%26_3_x%3D0 on yliopiston sisällä toimiva yksikkö, joka suunnittelee ja tuottaa tutkijoiden teoreettisen tutkimuksen kokeellisen verifioinnin laiterakennuspalvelut. LUT Voima on ongelmanratkaisija, asiakaslähtöinen, laadukas ja aloitteellinen tutkimuksen ja protorakennuksen kumppani. Toiminta perustuu nopeaan, joustavaan ja luotettavaan prototyyppituotantoon sekä kokonaisratkaisuihin, jotka yksikkö toteuttaa ideasta tuotteeksi saakka.

LUT Voima toimii kemian-, energia- sähkö- ja konetekniikan sovellusalueilla sekä niiden välimaastossa. Palvelukenttää ovat elektroniikka, sähkö- ja automaatiotekniikka, laiterakennus ja suunnittelu, mittalaitteiden kalibrointi sekä tutkimuslaitteiden huolto ja korjaus. Yksikkö edistää myös yhteistyötä opiskelijoiden, keksijöiden ja yritysten kesken.

Laboratoriomestarin/laboratoriomekaanikon työhön kuuluu opetus- ja tutkimuslaboratorioiden laitteiden ja laitteistojen rakentamiseen, ylläpitoon ja kehittämiseen liittyviä tehtäviä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta kone- ja tuotantotekniikan alalta. Toivomme sinulta monipuolista kokemusta koneistus- ja asennustehtävistä. Hitsaustaito ja CNC-koneistusosaaminen katsotaan eduksi.

Työskentelytavoiltasi olet itsenäinen, oma-aloitteinen ja palvelualtis. Reagoit aktiivisesti ja nopeasti asiakkaan yhteydenottoon ja pyrit ratkaisemaan haasteet yhteistyökykyisesti asiat loppuun asti saattaen. Olet myös kiinnostunut ylläpitämään ja kehittämään osaamistasi. Arvostamme kykyäsi sujuvaan kommunikaation niin asiakkaiden kuin oman henkilökuntamme kanssa. Englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Tehtävä täytetään toistaiseksi kuuden kuukauden koeajalla, ja työ alkaa marraskuun aikana sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 28.9.2019 sähköisellä hakulomakkeella.

Lisätietoja: projekti-insinööri Timo Nykänen, timo.nykanen@lut.fi, puh. 050 351 0299.

Lappeenrannan-Lahden teknillinen yliopisto, LUT. Trailblazer-strategiamme ydin on neljä globaalia kysymystä: Poltammeko kaiken loppuun? Jätämmekö ihmiskunnan kärsimään pilaamastaan vedestä? Hautaammeko tulevaisuutemme jätteiden mukana? Annammeko Euroopan taantua maailman takapihaksi? Vastaus on: Emme. Näytämme tietä uudisraivaajahengessä. Olemme maailman parhaiden yliopistojen joukossa (Times Higher Education ja QS-rankingit). Olemme kooltamme kompakti ja toiminnaltamme keskittynyt. Yhdistimme tekniikan ja talouden edelläkävijänä jo vuonna 1969. Kansainvälinen tiedeyhteisömme koostuu 6500 opiskelijasta ja asiantuntijasta.

Rekrytointijärjestelmän tekninen tuki: recruitment@lut.fi
WWW-osoitehttp://www.lut.fi
YhteystiedotProjekti-insinööri Timo Nykänen, timo.nykanen@lut.fi, puh. 050 351 0299
Työpaikan osoiteYliopistonkatu 34, 53850 LAPPEENRANTA
Palkkaus-
Työ alkaaMarraskuun aikana
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy28.09.2019 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://lut.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=283&jbid=8#form_start
Ilmoitus jätetty11.09.2019
Ilmoitusnumero10095986
Työnantajan viite283

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

12 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin