Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ravintolatyöntekijä

M.a.c. Sport Avoin yhtiö Mäntyharju

Rantaravintola Kurkiniemi ja Mäntyharjun Torikahvila etsivät joukkueeseensa ravintola-, kahvila-, keittiö- ja tapahtumatyöntekijöitä kesäkauden ajaksi (15 hlö)

Ravintolatyöntekijänä palvelet asiakkaita niin tiskin takana kuin edessäkin. Tärkein tehtäväsi kaikista on asiakkaan aurinkoinen kohtaaminen, koska joukkueemme jäsenenä teet asiakkaan vierailusta onnistuneen omalla iloisuudellasi ja ammattitaidollasi. Otat tilaukset vastaan positiivisella asenteella ja tarjoilet keittiön valmistamat herkulliset annokset pöytiin. Omalla osaamisellasi luot hyvää joukkuehenkeä tekemällä myös muut tarvittavat työtehtävät, myös yleisestä siisteydestä huolehtien. Anniskelu- sekä hygieniapassi on hyvä olla suoritettuna.

Keittiötyöntekijänä toimenkuvasi on monipuolinen. Toimenkuvaan kuuluu laadukkaiden annosten valmistus herkullisista hampurilaisista salaatteihin, käyttäen mahdollisuuksien mukaan lähialueiden tuoreita raaka-aineita. Seisot tekemiesi annosten takana valvoen, että jokainen annos on laadukkaasti valmistettu. Työskentely on joukkuepeliä, joten vastaat tarvittaessa myös muista ravintolan työtehtävistä. Työ edellyttää hygieniapassia.

Kahvilatyöntekijänä toimit kassalla, suorittaen myyntiä ripeästi. Huolehdit osaavasti asiakaspalvelusta ja avustat keittiön monipuolisissa tehtävissä mukaan lukien annosten valmistus ja keittiön siisteys. Tiimimme jäsenenä omaat reippaan otteen ja erinomaisen motivaation työtäsi kohtaan. Kaikkein tärkeimpänä tehtävänäsi on palvella asiakkaita iloisella asenteella tehden omalla osaamisellasi asiakkaan käynnistä onnistuneen. Työ edellyttää hygieniapassia.

Tapahtumatyöntekijänä työskentelet järjestämissämme tapahtumissa asiakaspalvelu-, tarjoilu- ja myyntitehtävissä. Olet joukkueemme tärkeä jäsen, koska luot omalla iloisuudellasi ja osaamisellasi tunnelmaa ikimuistoisten tapahtumien onnistumiseksi.

Toivomme työntekijöiltämme kaikkein eniten iloista ja positiivista asenne sekä monipuolista osaamista asiakaspalvelutilanteissa. Hakijan aiempi kokemus vastaavanlaisista työtehtävistä katsotaan eduksi. Rantaravintola Kurkiniemi ja Mäntyharjun Torikahvila tarjoavat sinulle hienoja kokemuksia ja ennen kaikkea saat olla osa kasvavaa ja osaavaa huippujoukkuetta Mäntyharjun upeassa ja kauniissa kesässä!

Mikäli kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo mahdollisimman nopeasti osoitteeseen: ravintolakurkiniemi@gmail.com, koska paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työtehtävistä osa alkaa 1.5. ja loput viimeistään kesälomakauden alkaessa.

Kurkiniemi on tunnelmallinen rantaravintola Pyhäveden rannalla, vain 600 metriä Mäntyharjun torilta. Lisätietoja: kurkiniemi.fi, ravintolakurkiniemi@gmail.com ja fb.

Mäntyharjun Torikahvila on niin paikkakuntalaisten kuin vapaa-ajan asukkaiden kesäinen kohtaamispaikka. Lisätietoja: fb ja ravintolakurkiniemi@gmail.com
WWW-osoitehttp://kurkiniemi.fi
YhteystiedotToni Maczulskij 0440-575 830 ravintolakurkiniemi@gmail.com
Työpaikan osoiteAsematie, 52700 MÄNTYHARJU
Työn luonnekesätyö
Työ alkaa01.05.2021 tai sop.mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto1 - 3 kk
Ilmoitus jätetty14.01.2021
Ilmoitusnumero10579312

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin