Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myyntineuvottelija

M&j Dynastia Oy Oulu

M&J Dynastia Oy, telemarkkinoinnin asiantuntijayritys Savon sydämestä. Olemme vakaavarainen, luotettava perheyritys, meille on myönnetty korkein AAA-Luottoluokitus ja olemme myös ASML:n reilun pelin jäsen. Toimimme Kuopiossa, Varkaudessa, Jyväskylässä, Oulussa, Helsingissä sekä Kajaanissa ja meillä työskentelee 120-150 työntekijää ajankohdasta riippuen.

Olemme mukana Vastuullinen kesätyö 2019-kampanjassa ja palkkaamme nyt 10 nuorta kesätyösetelillä kesätöihin. Tämän kampanjan periaatteena "Tutustu työelämään ja tienaa".

Reipas asenne on hakijoiden tärkein ominaisuus, sillä tässä on oiva tilaisuus hankkia arvokasta työkokemusta markkinoinnin ja asiakaspalvelun alalta. Aiempaa kokemusta emme edellytä.

Jokainen nuori perehdytetään työtehtäviin huolellisesti ja tämän ansiosta työn oppii nopeasti. Työilmapiirimme on kannustava, iloitsemme yhdessä onnistumisista ja kisailemme leikkimielisesti myös toisiamme vastaan. Jokainen kesätyöntekijämme on oikeutettu osallistumaan huikeisiin myyntikilpailuihimme!
Työ kestää 2 viikkoa ja työaika on 30 tuntia viikossa. Palkka on tältä ajalta vähintään 350 euroa, mutta koska myynneistä maksetaan provisioita, voi palkka nousta tästä paljonkin. Tuotteemme ovat todella tunnettuja ja asiakasrekisterit kohdistettuja, joten meillä on helppo onnistua. Tarjoamme hyvin hoidetusta työstä myös mahdollisuuden jatkaa kesätyösuhdetta kahden viikon jälkeen.

Paikat täytämme heti sopivien henkilöiden löytyessä, joten hae nyt kesän 2019 kivointa työpaikkaa!

Huom! Mainitse jo hakiessasi kesätyösetelistä.

Täytä hakemus osoitteessa: www.mjdynastia.fi
tai laita vapaamuotoinen hakemus: markus.paakkari@mjdynastia.fi
Voit myös soittaa suoraan:
Markus Paakkari 040-6747051
WWW-osoitehttp://mjdynastia.fi
YhteystiedotMarkus Paakkari 040-6747051
markus.paakkari@mjdynastia.fi
Työpaikan osoiteAsemakatu 18, 90100 OULU
Palkkaussopimuksen mukaan
Työn luonnekesätyö
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaasop.mukaan
Työaikakokoaikatyö, myös osa-aika työ 15-20h/vko
Työn kesto1 - 3 kk
Haku päättyy21.03.2019
Ilmoitus jätetty15.03.2019
Ilmoitusnumero9890103

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

5 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin