Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Maanmittausinsinööri, Oulu ja/tai Ylivieska

Maanmittauslaitos Helsinki

TYÖPAIKAN ESITTELY
Maanmittauslaitoksessa tuotetaan tietoa, palvelua ja tutkimusta Maasta. Teemme maanmittaustoimituksia, ylläpidämme kiinteistöjen ja osakehuoneistojen tietoja, huolehdimme omistusoikeuksien rekisteröinneistä ja kiinnityksistä, tuotamme kartta-aineistoja sekä edistämme paikkatietojen tutkimusta.

Maanmittauslaitos on moderni työpaikka, jossa mielekkään, merkityksellisen työn lisäksi on hyvät mahdollisuudet uralla etenemiseen sekä työn ja muun elämän yhdistämiseen.

Arvostamme itseohjautuvuutta, yhteistyötaitoja ja jatkuvaa kehittymistä. Meillä on hyvä työskennellä.
Työpaikan tiedot: Oulu Veteraanikatu 9 90130 Oulu
Ylivieska Valtakatu 4 84100 Ylivieska

TEHTÄVÄN KUVAUS
Haluaisitko työn, jossa saat itse suunnitella työpäiväsi, kehittää taitojasi ja mennä välillä metsäänkin?

Etsimme joukkoomme toimitusinsinööriä (1-2 hlöä) työskentelemään maanmittausalan modernissa, alati toimintaansa uudistavassa Maanmittauslaitoksessa!

Nyt haettavana olevat toimitusinsinöörin virat ovat vakituisia alkaen 1.5.2020 ja ne sijoittuvat arviointitoimitusprosessin vastuualueelle ARTO-Pohjoinen. Maanmittauslaitos toimii valtakunnallisesti ja meillä on toimipaikkoja ympäri Suomen. Näiden virkojen sijoituspaikat ovat Oulu ja/tai Ylivieska.

Työtehtäväsi koostuvat pääosiltaan vaativan- ja erikoistuneen tason maanmittaustoimituksista. Töitä voidaan järjestellä niin, että painopiste näiden tasojen välillä sovitellaan kokemus- ja osaamistaustan mukaan. Toimenkuvasi sovitaan tarvittaessa yhteistyössä perustoimitusprosessin vastuualueen kanssa ja siihen voidaan sisällyttää toimitusten lisäksi muitakin kiinteistötehtäviä.

Jos menestyt tehtävässä, se tarjoaa sinulle väylän kehittyä laajasti arviointitoimituksiin erikoistuvaksi toimitusinsinööriksi.


VAATIMUKSET
Tehtävässä onnistuminen edellyttää sinulta maanmittausalan tuntemusta ja osaamista.

Vuorovaikutus- ja yhteistyötaitosi ovat hyvät. Asiakaslähtöisyys on luonnollinen osa toimintaasi ja työskentelytapasi on tuloksellinen. Tartut itseohjautuvasti ja omatoimisesti työhön, mutta ymmärrät myös roolisi ja tehtäväsi osana tiimiä.

Jatkuva itsesi kehittäminen on sinulle tärkeää ja kehittymiskyky ja -halu näkyvät osana jokapäiväistä arkeasi.

Kiinteistöarvioinnin ja -juridiikan vaativan teoriaosaamisen hallinta, näytöt tuloksellisesta toiminnasta ja/tai kokemus toimitusinsinöörin työstä sekä näytöt hyvästä motivaatiosta ylläpitää ja kehittää omaa osaamista.
Tehtävään soveltuva maanmittauksen diplomi-insinöörin tai ammattikorkeakouluinsinöörin tutkinto, tai aikaisempi insinöörin tai teknikon tutkinto (KML 5 §).
Suomen kielen hyvä ja ruotsin kielen tyydyttävä kirjallinen ja suullinen taito.

Palkka on palkkausjärjestelmämme tyyppitehtävän VL 10,5 - 12 mukainen, joka on 3363,05 3976,98 euroa/kk.

Tämän lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa, joka voi vaihdella välillä 0 - 45 %. VL määräytymisessä huomioidaan virkaan valittavan kokemus- ja osaamistausta.tai sopimuksen mukaan
Joustava
Vakinainen.
Virka on viraston yhteinen. Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014).
Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.
Koeaika: Koeaika on 6 kuukautta.
Koeaika:
ID: 30-122-2020
WWW-osoitehttp://www.maanmittauslaitos.fi
YhteystiedotTimo Toivanen, tuotantopäällikkö, +358400 220846 , timo.toivanen@maanmittauslaitos.fi
Tero Väyrynen, maanmittausinsinööri (DI), +358 40 511 4029, tero.vayrynen@maanmittauslaitos.fi
Mauri Asmundela, johtaja, +358 40 576 8944, mauri.asmundela@maanmittauslaitos.fi
Työpaikan osoite00000 -
Työ alkaa01.05.2020, tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, Vakinainen.
Haku päättyy06.03.2020 klo 16:15
Jätä hakemusVoit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Mainitse ilmoituksen ID hakemuksessa ja kirjekuoressa.
Postitse: Maanmittauslaitos/Kirjaamo Opastinsilta 12 C 00520 Helsinki
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c381c367-6dfe-42a7-90f8-33b36d2658f7&publishCode=TE
Ilmoitus jätetty14.02.2020
Ilmoitusnumero10266447
Työnantajan viite64855

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin