Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tietopalveluasiantuntija

Maanmittauslaitos Helsinki

TYÖPAIKAN ESITTELY
Maanmittauslaitoksessa tuotetaan tietoa, palvelua ja tutkimusta Maasta. Teemme maanmittaustoimituksia, ylläpidämme kiinteistöjen ja osakehuoneistojen tietoja, huolehdimme omistusoikeuksien rekisteröinneistä ja kiinnityksistä, tuotamme kartta-aineistoja sekä edistämme paikkatietojen tutkimusta.

Maanmittauslaitos on moderni, turvallinen ja vakaa työpaikka, jossa mielekkään, merkityksellisen työn lisäksi on hyvät mahdollisuudet uralla etenemiseen sekä työn ja muun elämän yhdistämiseen.

Tervetuloa joustavaan, rentoon ja kehitysmyönteiseen työyhteisöön!
Työpaikan tiedot: Helsinki Opastinsilta 12 C 00520 Helsinki

TEHTÄVÄN KUVAUS
Haemme tietopalveluasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Maanmittauslaitoksen rajapinta- ja asiointipalveluiden asiakkuustyöhön sekä palveluiden kehittämiseen ja käyttöönottoon 1.8.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

VAATIMUKSET
Toivomme sinulta vahvaa kokemusta asiakas ja sidosryhmätyöstä sekä tehtävää tukevaa korkeakoulututkintoa, tai vastaavaa koulutusta, sekä sitoutuneisuutta tulokselliseen ja tunnolliseen työskentelyyn.

Odotamme sinulta erityisesti kykyä asettua asiakkaiden näkökulmaan. Tehtävässä onnistumisen edellytyksenä on kyky ohjata vastuullasi olevia asioita ratkaisujen ja toimintamallien kokonaisuudet huomioon ottaen.

Odotamme sinulta myös hyviä tiimityöskentely-, esiintymis- ja ongelmanratkaisutaitoja sekä oma-aloitteisuutta ja määrätietoista otetta työtehtävien hoitamisessa. Tehtävä vaatii yhteistyökykyä ja matkustushalukkuutta.
Kiinteistö-, kartta- ja paikkatietoaineistoihin liittyvän osaamisen sekä markkinointiviestinnän kokemuksen ja taidon.
Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito. Hyvä ruotsin ja englannin kielen taito.

Palkkaus on palkkausjärjestelmämme tyyppitehtävän 10 mukainen, joka on 3 079,23 €/kk. Tämän lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa, joka voi vaihdella välillä 0 45 %.


tai sopimuksen mukaan.
Joustava
Vakinainen.
Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014).
Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.
Koeaika on 6 kuukautta.

Maanmittauslaitos toimii valtakunnallisesti ja meillä on toimipaikkoja ympäri Suomen. Toimipaikka päätetään valitun henkilön perusteella.
Koeaika: Koeaika on 6 kuukautta.
ID: 30-254-2020
WWW-osoitehttp://www.maanmittauslaitos.fi
YhteystiedotMaija-Liisa Kallio-Sainio, tietopalvelupäällikkö, +358 400 72 3962, maija-liisa.kallio-sainio@maanmittauslaitos.fi
Työpaikan osoite00520 HELSINKI
Työ alkaa01.08.2020, tai sopimuksen mukaan.
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, Vakinainen.
Haku päättyy08.06.2020 klo 16:15
Jätä hakemusVoit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Mainitse ilmoituksen ID hakemuksessa ja kirjekuoressa.
Postitse: Maanmittauslaitos/Kirjaamo Opastinsilta 12 C 00520 Helsinki
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=581cd5ac-75b2-42e9-acaa-4457a0157d36&publishCode=TE
Ilmoitus jätetty22.05.2020
Ilmoitusnumero10355229
Työnantajan viite67919

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin