Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kodinhuoltaja/siivooja

Mallusjokisäätiö Orimattila

Mallusjoen Lepokoti tarjoaa palveluasumista ja tehostettua palveluasumista ikääntyneille sekä mielenterveys- ja päihdekuntoutujille kolmessa palvelukodissa Mallusjärven rannalla. Haluamme antaa asukkaillemme sen, mitä he itse toivovat: kunnioitusta, seuraa ja läsnäoloa sekä turvaa arjessa.

Haemme nyt kodinhuoltajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 30.9.2021 asti.

Kodinhuoltajana Lepokodilla työhösi kuuluu monipuolinen siivoustyö palvelukodeissamme. Pääosin työskentelet ikääntyneille suunnatussa palvelukoti Kotirannassa, mutta työhön voi kuulua tuurauksia myös mielenterveys- ja päihdekuntoutujien Pääskylässä ja Väinölässä.

Kodinhuoltajan tehtäviin kuuluu niin yleisten tilojen kuin asukashuoneidenkin siisteydestä huolehtiminen. Toimit moniammatillisen tiimimme jäsenenä ja olet valmis hyödyntämään osaamistasi asukkaidemme hyväksi, heidän kodissaan. Työ on hyvin itsenäistä, mutta teet kuitenkin yhteistyötä sekä asukkaiden että hoitajien kanssa.

Tarjoamme sinulle joustavan, työntekijöistään aidosti välittävän työnantajan, mahdollisuuden kehittyä omalla alallasi sekä kokeneen tiimin ja esimiehen tuen. Pienessä organisaatiossa pääset kehittämään toimintaamme omilla ideoillasi. Toivommekin sinulta idearikkautta, hyvää asennetta työhön ja aitoa halua toimia asukkaiden parhaaksi.

Odotamme sinulta soveltuvaa tutkintoa tai riittävää alan kokemusta. Edellytämme tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa.

Matkat Mallusjoelle taittuvat parhaiten omalla autolla, julkisia liikennevälineitä meille ei kulje. Työntekijämme sopivat aktiivisesti myös kimppakyydeistä. Työpäivän aikana saatat törmätä myös Lepokodin terapiakissoihin Viliin ja Viiruun.

Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukainen.
Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, haastattelemme ja palkkaamme työntekijän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Ota rohkeasti yhteyttä ja liity porukkaamme!

Lisätietoja meistä verkkosivuillamme.

Löydät meidät myös Facebookista.
WWW-osoitehttp://www.lepokoti.fi
YhteystiedotLisätietoja saat:

toiminnanjohtaja Tarja Perälä
puh. 044 505 5398
tarja.perala@lepokoti.fi
Työpaikan osoiteMallusjoentie 349, 16450 MALLUSJOKI
PalkkausYksityisen sosiaalipalvelualan tes
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan mahdollisimman pian
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto3 - 6 kk
Haku päättyy25.04.2021 klo 23:59
Jätä hakemuslepokoti@lepokoti.fi
Ilmoitus jätetty07.04.2021
Ilmoitusnumero10691541

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin