Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Matematik lärare

Malmö stad grundskoleförvaltningen Malmö

Malmö är Sveriges tredje största stad med 322 000 invånare och ligger i södra delen av landet med närhet till övriga Europa. Malmö är en ung växande stad där hälften av invånarna är under 35 år. I Malmö finns en rörelse av idéer och kraft som är helt unik. Du känner den när du besöker oss. När du upplever konsten, musiken och maten. När du möter mångfalden och människorna. En plats där så många samlats för att förverkliga sina drömmar. Där det finns plats för ambitioner och talang. Vi vill gärna att du är med!
"I Malmö är det löjligt nära till allt". Från centrum ut till stadsgränsen är det 10 km och inom staden finns 490 km cykelbanor. På gång- och cykelavstånd från centrum ligger långa badstränder med bra badvatten. Längs kustremsan ligger kallbadhusen Ribersborg, byggt 1898, och Sibbarp. Utmed Malmös kust finns ca 2 000 platser för fritidsbåtar, bland annat i Limhamn, Dockan och Västra Hamnen.
För att läsa mer om Malmö besök www.malmotown.com
Malmö stad är stadens största arbetsgivare med cirka 25 000 anställda.
Som anställd i Malmö stad arbetar du med respekt, engagemang och kreativitet. Vi har Sveriges viktigaste jobb. I Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Här gör vi skillnad. Vill du vara med och påverka?
Inom grundskoleförvaltningen finns det 77 kommunala grundskolor. Vår förvaltnings övergripande uppdrag är att ge alla Malmös elever samma möjligheter att lyckas i skolan och nå goda resultat. Förvaltningen ska även skapa de bästa förutsättningarna för de medarbetare som möter våra elever och deras vårdnadshavare. Oavsett arbetsuppgifter så innebär ett arbete i grundskoleförvaltningen att göra skillnad för våra 29 600 elever. Tillsammans med 5000 kollegor kan du vara med i skapandet av varje elevs bästa skola.

Arbetsbeskrivning
Vi söker engagerade lärare till flera av våra grundskolor i Malmö för undervisning i åk. 7-9 i ämnena matematik och no. Du brinner för att skapa lärandesituationer och för att utveckla den pedagogiska verksamheten till att både bli rolig, inspirerande och utvecklande.
Du är duktig på att hitta strategier för att möta varje elev och stärka hen i såväl kunskapsutveckling som i den personliga utvecklingen. I ditt uppdrag ingår också att utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt såväl som tillsammans med arbetslaget som du tillhör. Du samarbetar med övrig skolpersonal för en god lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete.

Mentorskap för ett antal elever kan vara aktuellt.

Kvalifikationer
Du är utbildad lärare med behörighet i ämnena matematik och no mot årskurserna 7-9. Du har god insikt och kunskap i skolans styrdokument och kan omsätta dem praktiskt i det dagliga arbetet. Vi ser gärna att du har erfarenhet och intresse av att använda IT i din undervisning. Du är positivt inställd till skolutvecklingsarbete, har ett gott ledarskap i klassrummet, är trygg och stabil. Du behärskar svenska i tal och skrift

Vi söker dig som har finsk lärarexamen. För att få en fast anställning krävs i sin tur en svensk lärarlegitimation som behöver valideras via skolverket på www.skolverket.se
Malmö stad är i Åbo 20 - 21 november för att presentera oss som arbetsgivare och våra lediga tjänster.
När: 21 november 10.00 -15.30
Var: TE-byrå - Slottsgatan 52 B, 20100 Åbo
Dagen börjar med ett informationsmöte och sedan finns möjligheten att träffa oss från Malmö stad som ger dig svar på dina frågor. Vi tar gärna emot din ansökan redan idag, det kommer finnas möjlighet att boka intervju i förväg eller på plats via louise.pallon@malmo.se.

Har du inte möjlighet att träffa oss i Åbo hittar vi andra alternativ för intervjun.
Enligt skollagen (2010:800) krävs att registerutdrag från Rikspolisstyrelsens belastningsregister uppvisas för att få arbeta inom förskoleverksamhet/skola/fritidshem. Ytterligare information lämnas i samband med eventuellt anställningserbjudande.

Vi kan hjälpa till med bostadskontakter.

Välkommen med din ansökan!
Vänligen skicka ditt CV och personliga brev till:
louise.pallon@malmo.se

För att läsa mer om grundskoleförvaltningen och våra lediga tjänster besök
www.malmo.se/jobbaiskolan

P.S Voit kysyä myös suomeksi Turun 21.11.2017 rekrytointitapahtumasta (muualta Suomesta opettajat myös tietysti tervetulleita) Varsinais-Suomen TE-toimiston EURES-asiantuntija Tomi Puraselta: tomi.puranen@te-toimisto.fi, puh. 0295 044 733
YhteystiedotDaniel Lindbladh
daniel.lindbladh@malmo.se
+46729-631956

ja 21.11 Turun rekrytointitapahtuman osalta tomi.puranen@te-toimisto.fi
Työpaikan osoiteRönnblomsgatan 6a Malmö, Malmö, Ruotsi
Palkkausenligt överenskommelse
Työ alkaaenligt överenskommelse
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.01.2018
Ilmoitus jätetty10.11.2017
Ilmoitusnumero9400829

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

34 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin