Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Koordinaattori

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Hämeen piiri ry Tampere

Koordinaattori tukihenkilötoimintaan (vanhempainvapaan sijaisuus)

Etsimme koordinaattoria vanhempainvapaan sijaisuuteen. MLL:n Hämeen piiri on kansalaisjärjestö, joka edistää lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia. Piirijärjestö toimii alueellisena vaikuttajana ja paikallisyhdistysten tukena Pirkanmaalla, Kanta- ja Päijät-Hämeessä.

Tukihenkilötoiminnan toimintamuotoja ovat perhekummitoiminta, läksykummitoiminta sekä lukumummi- ja vaari -toiminta. Perhekummitoiminnan tavoitteena on tukea ennaltavahvistavasti alle kouluikäisten ja alakouluikäisten lasten vanhempien vanhemmuutta arjessa vapaaehtoistoiminnan keinoin. Läksykummitoiminnalla tuetaan alakouluikäisten lasten koulunkäyntiä. Tavoitteena on myös lasten yksinäisyyden väheneminen. Lukumummi- ja vaari -toiminnassa lasten lukemissujuvuus paranee ja lasten lukuinnostus kasvaa. Samalla mahdollistetaan sukupolvien välinen kohtaaminen.

Tukihenkilötoiminnassa työskentelevät koordinaattorit muodostavat kolmen työntekijän tiimin. Koordinaattorin tehtävänä on markkinoida toimintaa, rekrytoida, kouluttaa ja ohjata vapaaehtoisia, kartoittaa perheiden tilannetta ja raportoida toiminnasta sekä tehdä yhteistyötä sidosryhmien kanssa. Tukihenkilötoiminta on STEA:n rahoittamaa toimintaa.

Työtehtävä sijoittuu MLL:n Hämeen piirin toimistoon Tampereelle. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai muuta vastaavaa koulutusta, itsenäistä työotetta ja tiimityötaitoja, kokemusta työskentelystä lasten ja perheiden kanssa, kouluttajakokemusta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta yhdistys- ja vapaaehtoistoiminnasta. Viestinnän osaaminen katsotaan eduksi. Työ edellyttää matkustamista ja oman auton käyttömahdollisuutta. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen MLL:n arvoihin pohjautuvan työn innostavassa tukihenkilötoiminnan tiimissä sekä ammattitaitoisen ja sitoutuvan työyhteisön. Työ alkaa viikolla 19 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan Sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta ja palkkausta vaativuusryhmä 4. mukaan + mahdolliset tehtävä- ja henkilökohtaiset lisät.

Lähetä hakemuksesi ja CV 18.4.2021 klo 24.00 mennessä osoitteella hameen.piiri(at)mll.fi. Sähköpostin otsikkokenttään merkintä "Tukihenkilötoiminnan koordinaattori".

Lisätietoja tehtävästä antavat:
Vt. toiminnanjohtaja Päivi Meduri, paivi.meduri(at)mll.fi, 040 722 1641
Koordinaattori Sari Koivumäki, sari.koivumaki(at)mll.fi, 044 355 8329
WWW-osoitehttp://hameenpiiri.mll.fi
YhteystiedotMeduri Päivi, 040 722 1641, paivi.meduri@mll.fi
Työpaikan osoitePyhäjärvenkatu 5 B, 33200 TAMPERE
PalkkausSosiaalialan järjestöjen TES, ryhmä 4
Työkokemusyli 5 vuotta
Työ alkaaViikolla 19 tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto6 - 12 kk
Haku päättyy18.04.2021
Jätä hakemusLähetä hakemuksesi ja CV 18.4.2021 klo 24.00 mennessä osoitteella hameen.piiri(at)mll.fi. Sähköpostin otsikkokenttään merkintä "Tukihenkilötoiminnan koordinaattori".
Ilmoitus jätetty08.04.2021
Ilmoitusnumero10694280

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

3 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin