Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

ASIAKASNEUVOJA, Vantaa

Manpower Oy Uusimaa, Vantaa

 

Haemme nyt opintovapaan sijaisuuden ajaksi 

ASIAKASNEUVOJAA

tavoitteellisen tiimimme tueksi maaliskuuhun 2018 kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen. Työpaikka sijaitsee Helsinki-Vantaan lentokentän läheisyydessä moderneissa ja viihtyisissä tiloissa. Työaika on 37,5 tuntia/viikko.

Tehtäviisi kuuluu

- asiakaspalvelu pääosin puhelimitse sekä sähköpostitse

- yksityis- ja yritysasiakkaiden palveleminen, keskittyen erityisesti luotto- ja lainahakemusten käsittelyprosessien hoitamiseen alusta loppuun

- mahdolliset muut hallinnolliset tehtävät

Tehtävässä menestyminen edellyttää

- sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa

- hyviä kommunikointitaitoja ja kykyä palvella asiakkaita puhelimitse

- kokemusta asiakaspalvelu ja/tai myyntitehtävistä

- positiivista ja myynnillistä työskentelyasennetta

- halua ja kykyä olla mukana yrityksemme kasvussa

- joustavuutta sekä paineensietokykyä

Tarjoamme mielenkiintoiset työtehtävät, perusteellisen koulutuksen, osaavat ja mukavat työkaverit sekä energisen työilmapiirin.

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä cv:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Hakemusten käsittely aloitetaan jo hakuprosessin aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Teea Kuusimurto, teea.kuusimurto@manpowergroup.fi.  

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Viimeinen hakupäivä Mahdollisimman pian

Lähde: Manpower Oy

74 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin