Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Koulupsykologi

Mäntänvuoren Terveys Oy Kotka

Mäntänvuoren Terveys Oy:ssä on haettavana koulupsykologin/lastenpsykologin tehtävä.

Koulupsykologin työkenttänä on n. 600 pääosin alakouluikäisen oppilaan koulupsykologin tehtävät. Työnjaollisesti myös ikäkausijako perheneuvolan psykologin kanssa on mahdollista.

Koulupsykologi/lastenpsykologi kuuluu uuteen kehittyvään perhekeskus-tiimiin, moniammatillisena tukena on koko Mäntänvuoren ammattilaisverkosto. Lisäksi yhteistyötä tehdään Mänttä-Vilppulan kaupungin viranomaisten kanssa. Kollegiaalisena tukena toimii Mäntänvuoren terveyden kaksi psykologia ja vastaava psykologi. Työssä on soveltuvin osin etätyömahdollisuus.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/94) mukainen psykologin pätevyys. Pätevien hakijoiden puuttuessa toimeen voidaan valita määräaikaisesti psykologiopintojen loppuvaiheessa oleva. Valitun tulee ennen työn aloittamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain mukainen rikosrekisteriote. Toimessa noudateta kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävässä edellytetään tartuntalain mukaista rokotesuojaa.

Toivomme sinulta joustavuutta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä myönteistä suhtautumista työn muutoksiin ja kehittämiseen. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii lisäksi kykyä itsenäiseen työhön. Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn lisäksi myönteisen kollegiaalisen tuen, sekä Pihlajalinnan hyvät työsuhde-edut. Mäntänvuoren Terveys on savuton työpaikka. Myös osittainen työaika on mahdollinen. Ruokatauko lasketaan työajaksi. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa ja yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimusta.

Mäntänvuoren Terveys on Pihlajalinnan ja Mänttä-Vilppulan kaupungin yhteisyritys. Tuotamme viranomaistehtäviä lukuun ottamatta kaikki Mänttä-Vilppulan ja Juupajoen asukkaiden tarvitsemat sosiaali- ja perusterveydenhuollon palvelut. Keskeistä Mäntänvuoren Terveydelle on asiakaslähtöisten, vaikuttavien ja kustannustehokkaiden palvelujen tuottaminen hyödyntämällä hyviksi havaittuja toimintatapoja sekä täysin uusia innovaatioita soveltaen. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.
WWW-osoitehttps://www.mantanvuorenterveys.fi/
YhteystiedotTehtävästä ja työn jakamisesta tietoja antaa: perhe- ja hyvinvointipalvelujen palveluvastaava Virve Marttila 050 5837511 virve.marttila@pihlajalinna.fi tai vastaava psykologi Eija Saarenmaa 050 452 6677 eija.saarenmaa@pihlajalinna.fi

Palvelupäällikkö Anna-Liisa Uusitalo 044 7871327 anna-liisa.uusitalo@pihlajalinna.fi
Työpaikan osoiteTyö useassa osoitteessa tai etätyö
PalkkausYks.tp.tes.
Työ alkaaHeti tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, Toistaiseksi voimassaoleva
Haku päättyy09.08.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.sympahr.net/public/pq.aspx?a20f4684
Ilmoitus jätetty09.07.2020
Ilmoitusnumero10396200

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

35 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin