Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tekninen johtaja

Mänttä-Vilppulan kaupunki Mänttä-Vilppula

Taidekaupunki Mänttä-Vilppula hakee toistaiseksi voimassa olevaan virkaan rohkeaa, innovatiivista ja motivoitunutta

TEKNISTÄ JOHTAJAA

Tässä virassa et jää yksin paperipinojen kanssa kulmahuoneeseen, vaan pääset kehittämään Taidekaupunkimme teknisiä palveluita muun muassa kaupunkisuunnittelun, infran ja tilapalveluiden näkökulmasta. Tehtäväkenttäsi ydin on teknisten palveluiden strateginen kokonaisvastuu ja kehittäminen kaupunkimme muuttuvassa toimintaympäristössä kustannustehokkaasti nyt ja pitkällä tähtäimellä. Toimenkuvaasi kuuluvat myös koko kaupungin johtoryhmässä toimiminen ja esittelijän rooli teknisessä lautakunnassa. Tukenasi tässä kaupunkimme avaintehtävässä toimivat pelottomat päättäjät, idearikas johtoryhmä, osaavat esimiehet sekä teknisten palveluiden tehokas ja motivoitunut henkilöstö.

Kelpoisuusvaatimuksena on virkaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Lisäksi edellytämme aiempaa kokemusta yhdyskuntatekniikan, rakentamisen, maankäytön tai muiden teknisten palveluiden alueelta. Virka edellyttää myös erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä aiempaa esimieskokemusta ja osoitettua johtamistaitoa. Laaja teknisen toimialueen sidosryhmien tuntemus on edellytyksenä virkaan valittavalta henkilöltä.

Toivomme, että et ole kaavoihisi kangistunut, vaan perustuksesi on paalutettu yhteistyöhengellä ja vahvuutesi on pelata yhteispeliä palvelualueiden, päättäjien ja kaupunkikonsernin yhtiöiden kanssa. IT-taitosi ovat hyvät ja ymmärrät digitalisaation mahdollisuutena teknisten palveluiden prosessien kehittämisessä. Myös kunnallisen hallinnon ja talouden tuntemuksen katsomme eduksesi.

Sisältä olet rakennettu esimieheksi, joka on motivoiva ja innostava, kommunikoit avoimesti ja osaat omalla esimerkilläsi luoda hyvää työilmapiiriä. Työskentelyotteesi on järjestelmällinen, joustava ja oma-aloitteinen. Sinulla on hyvä kokonaisuuden hallintakyky ja työskentelet tavoitteellisesti ja pitkäjänteisesti, taitaen myös tämän hetken haasteiden voittamisen. Kestävän kattorakenteen tavalla sinua suojaa hyvä huumorintaju, joka auttaa sinua selviämään haastavista ja työntäyteisistä päivistä. Laadukkaat, kustannustehokkaat ja koko ajan kehittyvät tekniset palveluprosessit, tyytyväinen asiakas ja hyvinvoiva henkilöstö ovat sinulle sydämen asia.

Vaikka roolisi on itsenäinen, arvostamme asiantuntijuuttasi ja tietämystäsi kaikessa tekemisessämme. Pääset tekemään töitä laaja-alaisesti ja kehittymään joka päivä kanssamme. Strategiset kulmakivemme idearikkaus, luovuus ja vastuullisuus näkyvät aidosti arjessamme. Eikä muuten haittaa, mikäli suhtaudut asioihin ilon ja huumorin kautta. Niiden avulla selviät haastavista ja työntäyteisistä päivistä. Kaupunkimme henkilöstöedut tukevat jaksamistasi niin työssä kuin vapaalla.

Syksy on mahtava aika tarttua uuteen haasteeseen Taidekaupungissa. Tule jakamaan arjen ilot ja haasteet osaavassa, motivoituneessa ja huumorintajuisessa työyhteisössämme ja hae virkaan ilmoituksessa olevasta linkistä maanantaihin 2.9.2019 klo 14 mennessä. Lisätietoja saat tulevalta esimieheltäsi, kaupunginjohtaja Markus Auviselta p. 044 300 1811 tai markus.auvinen@taidekaupunki.fi. Kelpoisuuden osoittavat todistukset katsomme työhaastatteluissa ja ennen valintaa tarvitsemme virkaan vaadittavan todistuksen terveydentilasta.

Ota elämän kestävä riski ja hae töihin Taidekaupunkiin. Toivottavasti tapaamme työhaastattelussa!
WWW-osoitehttp://www.manttavilppula.fi
YhteystiedotKaupunginjohtaja Markus Auvinen p. 044 300 1811, markus.auvinen@taidekaupunki.fi
Työpaikan osoitePL 69, 35801 MÄNTTÄ
PalkkausKVTES ja palkkatoive
Työ alkaa01.11.2019
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy02.09.2019 klo 14:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/246443/fi_FI
Ilmoitus jätetty12.08.2019
Ilmoitusnumero10059195
Työnantajan viite246443

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin