Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lähihoitaja

Marjatta-Säätiö sr Valkeakoski

Etsimme sinua, Lähihoitaja!

Marjatta-Säätiö Wäinämöinen Valkeakoskella toteuttaa tehostettua palveluasumista ikäihmisille. Haemme yhteisöömme vanhustyöstä sekä sen kehittämisestä kiinnostunutta lähihoitajaa.

Avoinna on kaksi toistaiseksi voimassa olevaa työsuhdetta sekä useita pitkiä määräaikaisia sijaisuuksia.

Toivomme sinulta vanhustyön kokemusta sekä luovaa ja kuntouttavaa työotetta. Pohdit työn toteuttamista asiakaslähtöisesti ja uskallat muuttaa totuttuja käytäntöjä. Positiivinen kyseenalaistaminen ja uusien toimintatapojen kokeileminen lisäävät toimenkuvan mielekkyyttä. Työskentelet työryhmässä - omahoitajamallin mukaan, yksilövastuisen hoitotyön periaatteella. Toteutamme asukkaiden hyvää hoitoa yksilöllisesti. Arvostamme kokemustasi muistisairauksista.

Tavoitteenamme on tarjota Suomen parasta palvelua ikäihmisille. Wäinämöisessä tuotamme laadukasta hoitotyötä neljässä eri ryhmäkodissa, jokaisessa kodissa on 15 paikkaa. Haluatko olla osa jatkuvasti kehittyvää huipputiimiämme?
Meillä on joustava työvuorosuunnittelu, sillä saat itse tehdä työvuorolistasi yhdessä työkavereiden kanssa. Työ on kolmivuorotyötä. Tarjoamme mahdollisuutta myös osa-aikaiseen työskentelyyn.

Marjatta-Säätiö luo turvaa ja hyvinvointia vanhuksille tuottamalla laadukkaita ja asiakkaiden tarpeisiin perustuvia asumis- ja hoitopalveluja. Säätiö on savuton työpaikka.

Kelpoisuusehto: Soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto esim. lähihoitaja tai muu vastaava tutkinto (laki 817/2015) tai loppusuoralla olevat lähihoitajaopinnot. Tehtävään valituilla tulee olla hygieniapassi, Terhikki- tai Suosikkirekisteröinti kunnossa sekä suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Hyväksesi luetaan ensiapukortti ja voimassa oleva lääkehoidon osaaminen.

Odotamme toiveikkaana hakemustasi, lähetäthän hakemuksesi sähköpostilla heini.roppo@marjattasaatio.fi. Laita hakemukseesi otsikoksi "työhakemus".
Lisätietoja saat myös puhelimitse, soita Heini Roppo puh 050 4491 133.
WWW-osoitehttp://www.marjattasaatio.fi
YhteystiedotHeini Roppo heini.roppo@marjattasaatio.fi puh 050 44 91 133.
Työpaikan osoiteKirkkotie 6, 37600 VALKEAKOSKI
PalkkausG20 Yksityisen sosiaalipalvelualan tes
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa31.08.2020, tai sopimuksen mukaan
Työaika3-vuorotyö, autonominen työvuorosuunnittelu
Työn kesto6 - 12 kk
Haku päättyy26.07.2020 klo 16:00
Jätä hakemusheini.roppo@marjattasaatio.fi
Ilmoitus jätetty08.07.2020
Ilmoitusnumero10395868

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

36 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin