Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lähihoitaja

Marjatta-Säätiö sr Vantaa

Leenakoti tarjoaa tehostettua asumispalvelua pääsääntöisesti muistisairaille asukkaille turvallisessa ympäristössä. Asukaspaikkoja meillä on yhteensä 53 jakautuneena kolmeen tiimiin HELMI,ONNI ja TAIMI.

Haemme kolmea lähihoitajaa, itsenäisesti työhön tarttuvaa tiimityöntekijää positiivisella asenteella. Arvostamme rohkeutta tuoda uusia tuulia ja kykyä hypätä välillä pois omalta mukavuusalueelta.
Sinä valmis lähihoitaja, omaat hygieniapassin ja LOVe-luvat tai olet valmis ne suorittamaan, laita meille hakemus niin sovitaan tapaamisesta.

Facebookin sivuilta sekä www.marjattasaatio.fi antavat sinulle lisää tietoa toiminnastamme sekä valokuvia arjestamme.

Marjatta-Säätiö (sr) tuottaa palveluita seniori ikäisille ihmisille Vantaan Havu-keskuksessa ja Valkeakoskella. Tarjoamme asumisen palveluita itsenäisestä vuokra-asumisesta ympärivuorokautiseen hoivaan ja huolenpitoon. Siivous ja ateriapalveluita, kuntouttavaa työtä, virkistys- ja liikuntaryhmiä, kiinteistöhuoltoa sekä asukasohjaajan palveluita. Herkullista kotiruokaa voi syödä oman keittiömme Teräsvaari -salissa, Havu-keskuksessa. Järjestämme paljon tapahtumia ja juhlia asukkaillemme ja asiakkaillemme, meille on tärkeää yhdessä tekeminen ja oleminen.

Työntekijöillä on työterveyspalvelut Aavassa, käytössä virikesetelit, virkistysiltapäivät sekä kaikilla on mahdollisuus osallistua erilaisiin työryhmiin. Työryhmissä pääsee vaikuttamaan omaan työhönsä sekä Säätiön toimintaan.
Havu-keskus sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaan Havukoskella. Yksiköissä on käytössä autonominen työvuoro suunnittelu, kuuden viikon jaksoissa. Säätiö on savuton.
WWW-osoitehttp://www.marjattasaatio.fi
YhteystiedotVastaava hoitaja, p.050 4417579
Työpaikan osoite01360 VANTAA
PalkkausG20 Ykstyinen sosiaalipalveluala TES
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaa01.09.2020, tai sopimuksen mukaan
Työaika3-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.08.2020 klo 16:00
Jätä hakemusHakemus: toimisto@marjattasaatio.fi
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://www.marjattasaatio.fi
Ilmoitus jätetty08.07.2020
Ilmoitusnumero10395597

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

38 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin