Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Digital Marketing Specialist

Maskun Kalustetalo Oy Masku

Digital Marketing Specialist

Digimarkkinoinnin ammattilainen (tai sellaiseksi haluava) - tule meille töihin!

Maskun Kalustetalo Oy on yksityisessä omistuksessa oleva kotimainen perheyritys, joka on toiminut huonekalualalla jo vuodesta 1983. Masku-myymälöitä on Suomessa ja Virossa yhteensä 50 sekä verkkokaupat molemmissa maissa. Yhtiöllä on lisäksi kuuden myymälän Finnlandia-huonekaluketju sekä uusi logistiikkakeskus. Yhtiömme työllistää lähes 350 henkilöä ja palvelemme vuosittain satoja tuhansia asiakkaita.

Tule menestymään huippuammattilaisten joukkoon ja luomaan uutta asiakaskokemusta huonekalukauppaan

Intohimomme on tarjota ensiluokkaista ja monikanavaista asiakaskokemusta ja digitaalisen huonekalukaupan sekä asiakaspolun kehittäminen ovat jatkossa yhä keskeisemmässä roolissa toiminnassamme.

Nyt etsimme tuloshakuista ja dataa rakastavaa digimarkkinoinnin ammattilaista. Pääset työskentelemään yhteen Suomen kovimpaan markkinointi- ja verkkokauppatiimiin, mukaan huikeaan kasvutarinaamme sekä tulevaisuudessa myös kansainvälisiin tehtäviin.

Vastuullasi on digitaalisen markkinoinnin operatiivinen suunnittelu, toteutus ja tuloksellisuus. Työtehtäviisi kuuluu lisäksi mm. verkkokaupan käytettävyyden kehittämistä, asiakassegmentointia ja A/B-testausta läpi koko digitaalisen ostopolun.

Mitä odotamme sinulta?

Haemme osaajaa, jolla on kokemusta tavoitteellisesta ja tuloksellisesta, monikanavaisesta digimarkkinoinnista sekä verkkokaupasta. Voit olla myös juuri alalle kouluttautunut henkilö, joka haluaa tulla kasvamaan alan huippuammattilaiseksi osaavan tiimimme tukemana.

Sosiaalisen median, digimarkkinoinnin ja verkkokaupan analytiikkatyökalujen käyttö sekä sisältöjen tuotanto ja editointi kuten myös Excelin käyttö ovat sinulle luontaista. Henkilönä olet oma-aloitteinen, rohkea ja ennen muuta tiimipelaaja.

Työtehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työn aloitus sopimuksen mukaan.Jätä hakemus palkkatoiveineen 31.1.2021 mennessä osoitteessa


https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?a237f38c

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Digital Marketing Manager, Jussi Hämäläinen, jussi@masku.com
Yhteystiedotjussi@masku.com
Työpaikan osoiteMaskuntie 224, 21250 MASKU
Palkkaussopimuksen mukaan
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.01.2021 klo 22:00
Jätä hakemushttps://www.sympahr.net/public/pq.aspx?a237f38c
Ilmoitus jätetty14.01.2021
Ilmoitusnumero10579524

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

14 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin