Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sisällöntuottaja

Maskun Kalustetalo Oy Masku

Sisällöntuotannon ammattilainen - tule meille töihin!

Maskun Kalustetalo Oy on yksityisessä omistuksessa oleva kotimainen perheyritys, joka on toiminut huonekalualalla jo vuodesta 1983. Panostamme vahvasti monikanavaiseen ja digitaaliseen asiakaskokemukseen. Myymäläverkostossamme on lähes 60 myymälää ja verkkokauppamme on vahvassa kasvussa. Masku-ketjun lisäksi yhtiöön kuuluu Finnlandia-huonekaluketju sekä uusi logistiikkakeskus. Yhtiömme työllistää lähes 350 henkilöä ja palvelemme vuosittain satoja tuhansia asiakkaita.

Tule menestymään huippuammattilaisten joukkoon ja luomaan uutta asiakaskokemusta huonekalukauppaan

Intohimomme on tarjota ensiluokkaista ja monikanavaista asiakaskokemusta ja digitaalisen huonekalukaupan sekä asiakaspolun kehittäminen ovat jatkossa yhä keskeisemmässä roolissa toiminnassamme.

Nyt etsimme sisällöntuotannon ammattilaista. Pääset työskentelemään yhteen Suomen kovimpaan markkinointi- ja verkkokauppatiimiin, mukaan huikeaan kasvutarinaamme sekä tulevaisuudessa myös kansainvälisiin tehtäviin.

Vastuullasi on mm. verkkokaupan tuote-esittelyiden ja sisustusartikkeleiden sekä digimarkkinoinnin, kuten somekanavien sisällöntuotanto.

Mitä odotamme sinulta?

Haemme osaajaa, jolla on kokemusta tavoitteellisesta ja tuloksellisesta, monikanavaisesta sisällöntuotannosta, digimarkkinoinnista sekä verkkokaupasta.

Sisustaminen on lähellä sydäntäsi ja sosiaalisen median, digimarkkinoinnin ja verkkokaupan analytiikkatyökalujen käyttö sekä sisältöjen tuotanto ja editointi ovat sinulle luontaista.

Kokemus Adoben ohjelmistojen käytöstä sekä kuvatuotannosta katsotaan eduksi. Samoin, jos viihdyt tehtävässäsi niin kameran edessä kuin takana.

Henkilönä olet oma-aloitteinen, rohkea ja ennen muuta tiimipelaaja.


Työtehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Hakemuksen liitteeksi toivomme sinun jättävän tekstinäytteen, joka voi olla uudelleenkirjoitettu esittelyteksti verkkokaupan tuotteelle tai lyhyt blogiteksti valitsemastasi sisustukseen liittyvästä aiheesta.

Jätä kirjoitusnäyte ja hakemus palkkatoiveineen 31.1.2021 mennessä osoitteessa

https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?58698c51

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Verkkokauppapäällikkö, Tomi Kottonen, tomi.kottonen@masku.com
Yhteystiedottomi.kottonen@masku.com
Työpaikan osoiteMaskuntie 224, 21250 MASKU
Palkkaussopimuksen mukaan
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.01.2021 klo 22:00
Jätä hakemushttps://www.sympahr.net/public/pq.aspx?58698c51
Ilmoitus jätetty14.01.2021
Ilmoitusnumero10579628

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin