Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Laatoittaja

Mattoliike Sepri Oy Turku

 

Oletko sinä etsimämme laatoituksen asennuksen ammattilainen? Rekryämme nyt laatoittajia Turkuun!  Mitä toivomme sinulta?
Etsimme työntekijöitä, joilla on alan työkokemusta sekä reipas ja oma-aloitteinen asenne. Työn määrä on sovittavissa, joten ota rohkeasti yhteyttä, olitpa sitten valmis kokoaikaiseen tai osa-aikaiseen työsuhteeseen! Mitä me tarjoamme sinulle?
Mattoliike Sepri Oy on vuonna 1975 perustettu mattojen ja lattiapinnoitteiden erikoisliike. Meillä on yksi maamme monipuolisimmista pintamateriaalien valikoimista, ja suoritamme kaikkien pintamateriaalien asennukset avaimet käteen -paketteina julkisiin tiloihin, ravintoloihin, toimistoihin, hotelleihin ja koteihin. Tarjoamme sinulle loistavan työpaikan vakaassa perheyrityksessä. Meillä pääset työskentelemään monipuolisissa kohteissa ja saat mahtavan työyhteisön, jonka ansiosta töihin on aina kiva tulla. 
  
Oletko sinä etsimämme ammattilainen? 
Soita meille ja kerro lisää itsestäsi! Kirsi Laakamaa puh. 040-733 7936 tai Minna Elomaa 0500-935 303
Työt alkavat heti, kun löydämme sopivat tekijät. 
  
Lisätietoja
Mikäli haluat kysyä lisää tarjoamastamme työstä, voit soittaa meille numeroon:
Jasu Elomaa puh. 0400-505803

Yhteydenotot Kirsi Laakamaa 040-7337936/ Minna Elomaa 0500-935303 tai info@sepri.fi

45 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin