Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ravintolatyöntekijä, McDonald's Tuusula

McDonald's Finland Oy Tuusula

Ravintolatyöntekijä McDonald's, Tuusula

Haluatko sinä tehdä työtä nuorekkaassa ja ammattitaitoisessa porukassa hyvän yhteishengen vallitessa? Oletko kiinnostunut vakituisesta työsuhteesta joustavilla työajoilla? Pystytkö sinä pelastamaan asiakkaiden päivän 365 päivää vuodessa?

Asiakkaan päivän pelastuminen vuoden jokaisena päivänä ravintoloissamme on kiinni jokaisesta työntekijästämme. Niinpä tärkeimpiä ominaisuuksia työntekijöissämme ovat vuorovaikutustaidot ja asiakaspalveluhenkisyys, jotka luovat perustan asiakkaan kohtaamiseen. Työntekijämme toimii ravintolan vieraanvaraisuuden lähettiläänä ja luo mukavan ja miellyttävän ilmapiirin, jossa jokaiselle asiakkaalle tarjotaan ainutlaatuinen kokemus. Lisäksi sosiaalisuus ja ryhmätyötaidot ovat edellytys ravintolan tiimityössä ja edistävät yhteen hiileen puhaltavan hauskan työyhteisön syntymistä.

Työntekijämme ovat sitä mieltä, että olemme yksi Suomen parhaista työpaikoista - me olemme sitä mieltä, että meillä on Suomen parhaat työntekijät.

Ravintolatyöntekijän työnkuva on monipuolinen ja sisältää niin asiakaspalvelua, ruoanvalmistusta kuin siisteyden ylläpitämistä. Työ sopii hyvin henkilölle, joka nauttii uusien asioiden oppimisesta, on sosiaalinen ja työskentelee mieluummin porukassa kuin puurtaa yksin. Lisäksi ravintolatyöntekijä tulee toimeen suomen kielellä, on täysi-ikäinen, tarttuu innokkaasti uusiin haasteisiin ja työskentelee mielellään vaihtelevissa työvuoroissa niin arkena kuin viikonloppunakin.

Täytä sähköinen hakemus ja pian voit olla yksi Suomen parhaista työntekijöistä!
YhteystiedotJerry Airikka jerry.airikka@fi.mcd.com
Työpaikan osoiteHyrylänkatu 4, 04300 TUUSULA
PalkkausTES
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaika3-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy29.01.2021 klo 15:00
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://mcdonalds.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=234&jbid=8#login_form
Ilmoitus jätetty14.01.2021
Ilmoitusnumero10579664
Työnantajan viite234

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

2 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin