Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Henkilökohtainen avustaja ORIVEDELLE

Med Group Oy Tampere

Tule tekemään merkityksellistä henkilökohtaisen avustajan työtä kotimaiseen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan yritykseemme ONNIin. ONNIn avustajana autat asiakkaitamme elämään omannäköistään, täyttä elämää.

HENKILÖKOHTAINEN AVUSTAJA ORIVEDELLE

Henkilökohtainen avustajan asiakkaita ovat henkilöt, jotka tarvitsevat sairaudestaan tai vammastaan johtuen apua arjen askareisiin. Työtehtäviä voivat olla esimerkiksi erilaiset kotityöt, ruoanlaitto ja pukeutuminen. Avustajat auttavat asiakasta elämään omannäköistään elämää myös kodin ulkopuolella, avustaen mm. harrastuksissa sekä kauppareissuilla.

ONNIssa on mahdollista kehittyä henkilökohtaisen avun ammattilaiseksi. ONNI Avustaja-Akatemiasta saat tarvittavan perustiedot avustajan työhön. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa alan kokemusta tai koulutusta. Avustajan tärkeimpiä ominaisuuksia ovat avarakatseisuus elämän ja ihmisten moninaisuutta kohtaan, aito auttamishalu sekä reipas asenne.

Onnilaisena voit vaikuttaa työaikoihisi sekä työn määrään. Työtä tehdään sekä päivä- että iltavuoroissa ja kaikkina viikonpäivinä, joten työ soveltuu monenlaisiin elämäntilanteisiin.

Tullessasi meille töihin liityt osaksi kasvavaa valtakunnallista ONNIn työyhteisöä. Kuulumme kotimaiseen Tradeka-konserniin ja tarjoamme henkilöstöllemme kattavia etuja, kuten sairaskassan sekä alennuksia Restelin ravintoloissa.

Tervetuloa osaksi välittävää, ammattitaitoista ja energistä onnilaisten joukkoa!

Lisätietoja: riittävä suomenkielen taito, työajat osittain sovittavissa, sopii myös toiseksi työksi. Työpaikka täytetään mahdollisimman pian, sopivan löydyttyä. Soita minulle, tai lähetä s.postia!

Yhteyshenkilö: Piia Saarinen tiimiesimies P.044-3340208 piia.saarinen@onniterveys.fi

hakemukset 14.7-30.7.2020 suoraan sijaiseni sähköpostiin: johanna.makinen@onniterveys.fi

Hakuaika päättyy: 30.7.2020

Med Group on kotimainen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys, joka tunnetaan nimellä ONNI. Yrityksemme omistaa suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy. Päätoimialamme ovat hoivapalvelut, ensihoito sekä hammaslääkäri- ja lääkäripalvelut julkiselle terveydenhuollolle. Meillä työskentelee keskimäärin 4200 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista liikevaihtomme ollessa yli 70 miljoonaa euroa. Missiomme on tuottaa tinkimätöntä tukea arjen ja elämän käänteisiin. Lue lisää: www.onnirekry.fi (http://www.onnirekry.fi/)
WWW-osoitehttps://www.onniterveys.fi
Yhteystiedot, piia.saarinen@onnihoiva.fi
Työpaikan osoiteUimalankatu 1, 33540, Tampere, 33540 TAMPERE
PalkkausKatso kuvaus
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaKatso kuvaus
Työaikaosapäivätyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy05.01.2021
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekry.onnion.fi/jobs/909843-henkilokohtainen-avustaja-orivedelle
Ilmoitus jätetty09.07.2020
Ilmoitusnumero10396368
Työnantajan viite167439

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

28 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin