Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Henkilökohtainen avustaja

Med Group Oy Rovaniemi

Oletko sosiaalinen, rehellinen, auttamishaluinen ja suhtaudut erilaisuuteen avoimin mielin? Tule mukaan mahdollistamaan asiakkaillemme elämä yhdenvertaisena muiden kanssa.

HAEMME ROVANIEMELLE HENKILÖKOHTAISIA AVUSTAJIA

Työtä tehdään pääsääntöisesti asiakkaan kotona, ja työtehtävät sekä työn määrä vaihtelee asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaan. Avustat asiakasta selviytymään niissä tehtävissä, jotka hän muuten tekisi itse, mutta ei vammansa tai sairautensa takia siihen pysty. Työtehtävät voivat olla esimerkiksi avustamista päivittäisissä arjen askareissa kuten siivous, ruuanlaitto, pyykinpesu, pukeutuminen tai avustamista harrastuksissa ja päivittäisissä toimissa kodin ulkopuolella esimerkiksi kaupassa käynti, asiointi, harrastuksissa käynti.

Työaikoihin ja -määriin voit itse vaikuttaa, huomioimme työvuorojen suunnittelussa toiveesi ja elämäntilanteesi. Työtä tehdään päivä- että iltavuoroissa kaikkina viikonpäivinä.


ONNI hoivan henkilökohtaisena avustajana teet

- Merkityksellistä työtä: työsi avulla apua ja hoitoa tarvitseva ihminen voi elää kotonaan omannäköistä, täyttä elämää.

- Elämäntilanteesi mukaan joustavaa työtä: meillä on mahdollisuus tehdä joustavasti työtä erilaisissa rooleissa ja elämänvaiheissa.

- Töitä osana kehittyvää ja kasvavaa yhteisöä: ONNI hoiva on kasvava ja kehittyvä yhteisö, jossa on mahdollisuuksia kehittyä ja kasvaa hoiva-alan osaajana. Saat käyttöösi henkilöstöetumme Restelin palveluihin.

Liity ammattitaitoiseen ja energiseen joukkoomme ja tule rakentamaan hyvää elämää yhdessä! Jätä hakemuksesi osoitteeseen anna-kaisa.karpoff@onniterveys.fi tai tuulia.paavola@onniterveys.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Anna-Kaisa Karpoff 044 481 1211 tai Tuulia Paavola 044 431 4657.

Huomioithan, että lähettäessäsi hakemuksen sähköpostitse olet sitoutunut myös tutustumaan tietosuojaselosteeseen sekä annat suostumuksesi henkilötietojen tallentamiseen ja käsittelemiseen selosteessa kuvatulla tavalla.

Meillä Med Groupissa sinulla on ONNI tehdä merkityksellistä työtä ja kasvaa sen mukana. Med Group on kotimainen, nopeasti kasvava sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys, joka tunnetaan nimellä ONNI. Yrityksemme omistaa suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy. Päätoimialamme ovat hoivapalvelut, ensihoito sekä hammaslääkäri- ja lääkäripalvelut julkiselle terveydenhuollolle. Meillä työskentelee keskimäärin 2000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista liikevaihtomme ollessa yli 70 miljoonaa euroa. Palvelemme asiakkaitamme, niin kuluttaja- kuin kunta-asiakkaitamme, suurella sydämellä. Missiomme on auttaa ihmisiä elämään omannäköistä, täyttä elämää. Lue lisää: www.onnihoiva.fi

ONNI on omannäköistä, täyttä elämää!
WWW-osoitehttps://www.onniterveys.fi
YhteystiedotTuulia Paavola 044 431 4657
Työpaikan osoiteViirikankaantie 9, 96300 ROVANIEMI
PalkkausTES:n mukaan
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty25.06.2019
Ilmoitusnumero10011180

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

23 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin