Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Henkilökohtainen avustaja

Med Group Oy Tervo

ONNI on kotimainen, koko Suomessa toimiva ja nopeasti kasvava sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys. Päätoimialamme ovat hammaslääkäri-, lääkäri-, hoiva- ja ensihoitopalvelut. ONNI hoiva koostuu Med Groupin ja Citywork SOTE-palveluiden yhtiöistä, jotka yhdistyivät osakekaupan myötä keväällä vuonna 2017. Yhdistymisen jälkeen ONNI hoiva on Suomen suurin kotiin tuotettavien palvelujen tarjoaja. Hoivapalvelumme työllistävät vuosittain yhteensä yli 3000 työntekijää.

Haemme Tervoon

HENKILÖKOHTAISTA AVUSTAJAA

Oletko rehellinen, auttamishaluinen ja suhtaudut erilaisuuteen avoimin mielin? Tule mukaan
mahdollistamaan asiakkaallemme elämä yhdenvertaisena muiden kanssa. Haemme henkilökohtaista avustajaa työskentelemään avustuskohteen ja etsimme työntekijää kaikille viikonpäiville aamu- ja iltavuoroihin.

Työtä tehdään pääsääntöisesti asiakkaan kotona, ja työtehtävät sekä työn määrä vaihtelee asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaan. Avustat asiakasta selviytymään niissä työtehtävissä, jotka hän muuten tekisi itse, mutta ei vammansa tai sairautensa takia siihen pysty. Työtehtävät voivat olla esimerkiksi päivittäisissä tavallisissa arjen askareissa avustamista (kuten siivous, ruuanlaitto, pyykinpesu, pukeutuminen) tai harrastuksia ja päivittäisiä toimia kodin ulkopuolella (esimerkiksi kaupassa käynti, asiointi, harrastuksissa avustaminen).

Henkilökohtaisen avustajan työhön ei ole tutkintovaatimusta. Voit siis hakea tehtävää, vaikka sinulla ei vielä olisi työkokemusta vastaavista tehtävistä, mutta asenteesi ja työskentelytapasi sopivat henkilökohtaisen avustajan työhön. Olethan reipas, joustava, luotettava ja oma-aloitteisesti työhön tarttuva! Uudet avustajat perehdytetään työtehtäviinsä.

Laitathan vapaamuotoisen työhakemuksen osoitettuna: 'Henkilökohtainen avustaja, Tervo' sähköpostilla osoitteeseen sanna.linna@onniterveys.fi

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
WWW-osoitehttps://www.onniterveys.fi
YhteystiedotSanna Linna, 044 776 2363, sanna.linna@onniterveys.fi
Työpaikan osoite72210 TERVO
PalkkausG11
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaHeti / Mahdollisimman pian
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty13.01.2018
Ilmoitusnumero9453093

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

70 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin