Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Henkilökohtainen avustaja

Med Group Oy Turku

Oletko sosiaalinen, rehellinen, auttamishaluinen ja suhtaudut erilaisuuteen avoimin mielin? Tule mukaan mahdollistamaan asiakkaillemme elämä yhdenvertaisena muiden kanssa.

Haemme nyt Varsinais-Suomen alueelle henkilökohtaisia avustajia erilaisille asiakkaille.

Työtä tehdään pääsääntöisesti asiakkaan kotona, ja työtehtävät sekä työn määrä vaihtelee asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Avustat asiakasta selviytymään niissä tehtävissä, jotka hän muuten tekisi itse, mutta ei vammansa tai sairautensa takia siihen pysty. Työtehtävät voivat olla esimerkiksi avustamista päivittäisissä arjen askareissa (kuten siivous, ruuanlaitto, pyykinpesu, pukeutuminen, hygienian hoidossa avustaminen) tai avustamista harrastuksissa ja päivittäisissä toimissa kodin ulkopuolella (esimerkiksi kaupassa käynti, asiointi, harrastuksissa käynti).

Henkilökohtaisen avustajan työhön ei ole tutkintovaatimusta. Voit siis hakea tehtävää, vaikka sinulla ei vielä olisi työkokemusta vastaavista tehtävistä, mutta asenteesi ja työskentelytapasi sopivat henkilökohtaisen avustajan työhön.

Arvostamme luotettavaa ja oma-aloitteista työskentelyotetta. Uudet avustajat perehdytetään työtehtäviinsä.

ONNI hoivan henkilökohtaisena avustajana teet

Merkityksellistä työtä: työsi avulla apua ja hoitoa tarvitseva ihminen voi elää kotonaan omannäköistä, täyttä elämää.

Elämäntilanteesi mukaan joustavaa työtä: meillä on mahdollisuus tehdä joustavasti työtä erilaisissa rooleissa ja elämänvaiheissa.

Töitä osana kehittyvää ja kasvavaa yhteisöä: ONNI hoiva on kasvava ja kehittyvä yhteisö, jossa on mahdollisuuksia kehittyä ja kasvaa hoiva-alan osaajana.

Saat käyttöösi henkilöstöetumme Restelin palveluihin.

Liity ammattitaitoiseen ja energiseen joukkoomme ja tule rakentamaan hyvää elämää yhdessä!


Lähetäthän hakemuksesi pikaisesti: katri.kivinen@onnihoiva.fi

Kutsumme haastatteluun jo hakuaikana ja palkkaamme heti sopivan avustajan löydyttyä. Huomioithan, että lähettäessäsi hakemuksen sähköpostitse olet sitoutunut myös tutustumaan tietosuojaselosteeseen (https://www.onniterveys.fi/medgroup/tietosuojaseloste/rekrytointirekisteri) sekä annat suostumuksesi henkilötietojen tallentamiseen ja käsittelemiseen selosteessa kuvatulla tavalla.

Meillä Med Groupissa sinulla on ONNI tehdä merkityksellistä työtä ja kasvaa sen mukana. Med Group on kotimainen, nopeasti kasvava sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys, joka tunnetaan nimellä ONNI. Yrityksemme omistaa suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy. Päätoimialamme ovat hoivapalvelut, ensihoito sekä hammaslääkäri- ja lääkäripalvelut julkiselle terveydenhuollolle. Meillä työskentelee keskimäärin 3400 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista liikevaihtomme ollessa yli 70 miljoonaa euroa. Palvelemme asiakkaitamme, niin kuluttaja- kuin kunta-asiakkaitamme, suurella sydämellä. Missiomme on auttaa ihmisiä elämään omannäköistä, täyttä elämää. Lue lisää: www.onnihoiva.fi ONNI on omannäköistä, täyttä elämää!
WWW-osoitehttps://www.onniterveys.fi
YhteystiedotAluepäällikkö Katri Kivinen, 044 554 5383, katri.kivinen@onnihoiva.fi
Työpaikan osoite20100 TURKU
PalkkausTES
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaheti tai sopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, Tarvittaessa töihin kutsuttava
Haku päättyy31.12.2019 klo 23:00
Jätä hakemuskatri.kivinen@onnihoiva.fi
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.onniterveys.fi/rekrytointi/henkilokohtainen-avustaja/yleinenhenkkohtavustaja
Ilmoitus jätetty12.11.2019
Ilmoitusnumero10163761

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

30 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin