Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Henkilökohtainen avustaja

Med Group Oy Turku

Tule tekemään merkityksellistä henkilökohtaisen avustajan työtä kotimaiseen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan yritykseemme ONNIin. ONNIn avustajana autat asiakkaitamme elämään omannäköistään, täyttä elämää.

HENKILÖKOHTAINEN AVUSTAJA (Salo)

Haemme nyt henkilökohtaista avustajaa Saloon naisasiakkaalle, työtä olisi nyt kesällä enemmänkin ja jatkossa 1-2 vuoroa viikossa.

Vuorot on arkisin päiväsaikaan 3h kerrallaan. Työhön kuuluu ulkoilua, kuntouttavaa toimintaa ja apuna terapioissa olemista.

Henkilökohtainen avustajan asiakkaita ovat henkilöt, jotka tarvitsevat sairaudestaan tai vammastaan johtuen apua arjen askareisiin. Työtehtäviä voivat olla esimerkiksi erilaiset kotityöt, ruoanlaitto ja pukeutuminen. Avustajat auttavat asiakasta elämään omannäköistään elämää myös kodin ulkopuolella, avustaen mm. harrastuksissa sekä kauppareissuilla.

ONNIssa on mahdollista kehittyä henkilökohtaisen avun ammattilaiseksi. ONNI Avustaja-Akatemiasta saat tarvittavan perustiedot avustajan työhön. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa alan kokemusta tai koulutusta. Avustajan tärkeimpiä ominaisuuksia ovat avarakatseisuus elämän ja ihmisten moninaisuutta kohtaan, aito auttamishalu sekä reipas asenne.

Onnilaisena voit vaikuttaa työaikoihisi sekä työn määrään. Työtä tehdään sekä päivä- että iltavuoroissa ja kaikkina viikonpäivinä, joten työ soveltuu monenlaisiin elämäntilanteisiin.

Tullessasi meille töihin liityt osaksi kasvavaa valtakunnallista ONNIn työyhteisöä. Kuulumme kotimaiseen Tradeka-konserniin ja tarjoamme henkilöstöllemme kattavia etuja, kuten sairaskassan sekä alennuksia Restelin ravintoloissa.

Tervetuloa osaksi välittävää, ammattitaitoista ja energistä onnilaisten joukkoa!

Lisätietoja: vuoroja arkisin päiväsaikaan 3h kerrallaan.

Yhteyshenkilö: Anni Sjöblom

Hakuaika päättyy: 20.07.2020

Med Group on kotimainen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys, joka tunnetaan nimellä ONNI. Yrityksemme omistaa suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy. Päätoimialamme ovat hoivapalvelut, ensihoito sekä hammaslääkäri- ja lääkäripalvelut julkiselle terveydenhuollolle. Meillä työskentelee keskimäärin 4200 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista liikevaihtomme ollessa yli 70 miljoonaa euroa. Missiomme on tuottaa tinkimätöntä tukea arjen ja elämän käänteisiin. Lue lisää: www.onnirekry.fi (http://www.onnirekry.fi/)
WWW-osoitehttps://www.onniterveys.fi
YhteystiedotAnni Sjöblom, anni.sjoblom@onnihoiva.fi
Työpaikan osoiteRatapihankatu 53, 20200, Turku, 20200 TURKU
PalkkausKatso kuvaus
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaKatso kuvaus
Työaikaosapäivätyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy19.07.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekry.onnion.fi/jobs/908187-henkilokohtainen-avustaja
Ilmoitus jätetty06.07.2020
Ilmoitusnumero10393471
Työnantajan viite166948

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

32 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin