Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Henkilökohtainen avustaja

Med Group Oy Viitasaari

Tule tekemään merkityksellistä henkilökohtaisen avustajan työtä kotimaiseen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan yritykseemme ONNIin. ONNIn avustajana autat asiakkaitamme elämään omannäköistään, täyttä elämää.

HENKILÖKOHTAINEN AVUSTAJA VIITASAARELLE

Henkilökohtainen avustajan asiakkaita ovat henkilöt, jotka tarvitsevat sairaudestaan tai vammastaan johtuen apua arjen askareisiin. Työtehtäviä voivat olla esimerkiksi erilaiset kotityöt, ruoanlaitto ja pukeutuminen. Avustajat auttavat asiakasta elämään omannäköistään elämää myös kodin ulkopuolella, avustaen mm. harrastuksissa sekä kauppareissuilla.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa alan kokemusta tai koulutusta. Avustajan tärkeimpiä ominaisuuksia ovat avarakatseisuus elämän ja ihmisten moninaisuutta kohtaan, aito auttamishalu sekä reipas asenne.

Onnilaisena voit vaikuttaa työaikoihisi sekä työn määrään. Työtä tehdään sekä päivä- että iltavuoroissa ja kaikkina viikonpäivinä, joten työ soveltuu monenlaisiin elämäntilanteisiin.

Tullessasi meille töihin liityt osaksi kasvavaa valtakunnallista ONNIn työyhteisöä. Kuulumme kotimaiseen Tradeka-konserniin ja tarjoamme henkilöstöllemme kattavia etuja, kuten sairaskassan sekä alennuksia Restelin ravintoloissa.

Tervetuloa osaksi välittävää, ammattitaitoista ja energistä onnilaisten joukkoa!

Yhteyshenkilö: Mia Majamaa/tiimiesimies mia.majamaa@onnihoiva.fi 0445212287

Hakuaika päättyy:

Med Group on kotimainen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys, joka tunnetaan nimellä ONNI. Yrityksemme omistaa suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy. Päätoimialamme ovat hoivapalvelut, ensihoito sekä hammaslääkäri- ja lääkäripalvelut julkiselle terveydenhuollolle. Meillä työskentelee keskimäärin 4200 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista liikevaihtomme ollessa yli 70 miljoonaa euroa. Missiomme on tuottaa tinkimätöntä tukea arjen ja elämän käänteisiin. Lue lisää: www.onnirekry.fi (http://www.onnirekry.fi/)
WWW-osoitehttps://www.onniterveys.fi
Yhteystiedot, mia.majamaa@onnihoiva.fi
Työpaikan osoite44500, Viitasaari, 44500 VIITASAARI
PalkkausKatso kuvaus
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaKatso kuvaus
Työaikaosapäivätyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.11.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekry.onnion.fi/jobs/891688-henkilokohtainen-avustaja
Ilmoitus jätetty03.06.2020
Ilmoitusnumero10365426
Työnantajan viite161824

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

31 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin