Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Koordinoiva lähihoitaja ONNI hoivaan

Med Group Oy Seinäjoki

Tule tekemään merkityksellistä lähihoitajan työtä kotimaiseen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan yritykseemme ONNIin.

KOORDINOIVA LÄHIHOITAJA SEINÄJOELLE MÄÄRÄAIKAISEEN TYÖSUHTEESEEN

ONNI hoiva tuottaa Etelä-Pohjanmaan alueella henkilökohtaista apua, kotihoitoa, hengityshalvauspotilaiden kotihoitoa, lapsiperheiden palveluita ja kotisiivousta.

ONNI hoivan koordinoivana lähihoitajana työtehtäviisi kuuluu päivittäisen toiminnan suunnittelu ja työtilausten vastaanottaminen. Työhön sisältyy myös jonkin verran asiakastyötä pääpainon kuitenkin ollessa suunnittelutyössä. Toimit tiiviissä yhteistyössä tiimien hoitajien, sekä asiakkaidemme kanssa. Tehtävä on uusi, joten pääset vaikuttamaan työsi sisältöön, työaikoihisi ja kehittämään omaa ammattitaitoasi. Työpisteesi sijaitsee toimistollamme aivan Seinäjoen ydinkeskustassa. Työ on aluksi määräaikainen lokakuun loppuun asti.

Tullessasi meille töihin liityt osaksi kasvavaa valtakunnallista ONNIn työyhteisöä. Kuulumme kotimaiseen Tradeka-konserniin ja tarjoamme henkilöstöllemme kattavia etuja, kuten sairaskassan sekä alennuksia Restelin ravintoloissa.

Työssä tarvitset hoitoalan ammattitaitoa (lähihoitajan tutkinto tai vastaava), sujuvaa suomen kielen taitoa sekä luotettavaa ja ystävällistä työskentelyotetta. Työssä on eduksi
voimassa oleva LOVe-tentti ja/tai ensiapukoulutus
aikaisempi kokemus hoitotyöstä ja/tai asiakkaiden kotona työskentelystä, sekä suunnittelutyöstä

Mikäli koordinoivan lähihoitaitajan työ ei ole sinulle vielä tuttua, ei hätää. Tehtävään perehdytetään ja tukenasi toimii esimiehesi lisäksi koko onnilaisten tiimi.

Tervetuloa osaksi välittävää, ammattitaitoista ja energistä onnilaisten joukkoa!

Lisätietoja: Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydettyä, joten ole nopea.

Yhteyshenkilö: Aluepäällikkö Sini Järvensivu, sini.jarvensivu@onnihoiva.fi

Hakuaika päättyy: 18.6.2020

Med Group on kotimainen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys, joka tunnetaan nimellä ONNI. Yrityksemme omistaa suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy. Päätoimialamme ovat hoivapalvelut, ensihoito sekä hammaslääkäri- ja lääkäripalvelut julkiselle terveydenhuollolle. Meillä työskentelee keskimäärin 4200 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista liikevaihtomme ollessa yli 70 miljoonaa euroa. Missiomme on tuottaa tinkimätöntä tukea arjen ja elämän käänteisiin. Lue lisää: www.onnirekry.fi (http://www.onnirekry.fi/)
WWW-osoitehttps://www.onniterveys.fi
Yhteystiedot, sini.jarvensivu@onnihoiva.fi
Työpaikan osoiteKalevankatu 16, 60100, Seinäjoki, 60100 SEINÄJOKI
PalkkausKatso kuvaus
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaKatso kuvaus
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto3 - 6 kk
Haku päättyy03.12.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekry.onnion.fi/jobs/893749-koordinoiva-lahihoitaja-onni-hoivaan
Ilmoitus jätetty06.06.2020
Ilmoitusnumero10369023
Työnantajan viite162428

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

37 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin