Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lähihoitaja

Med Group Oy Kirkkonummi

Etsimme lähihoitajaa KIRKKONUMMEN ALUEEN KOTIHOITOON YÖTYÖNTEKIJÄÄ Työsuhde on tarvittaessa työhön kutsuva. . Voit tehdä itsellesi sopivan tuntimäärän viikossa.

Ajokortti on pakollinen. Firman auton käyttömahdollisuus.


Oletko rehellinen, joustava ja auttamishaluinen ja suhtaudut erilaisuuteen avoimin mielin? Tule mukaan mahdollistamaan asiakkaillemme elämä yhdenvertaisena muiden kanssa.

Työmäärään voit itse vaikuttaa sekä huomioimme työvuorojen suunnittelussa toiveesi ja elämäntilanteesi. Työ sopii erinomaisesti sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ammattilaiselle, joka etsii haasteita. Toimintamme lähtökohtia ovat vastuullisuus ja asiakaslähtöisyys.

Meillä Med Groupissa sinulla on ONNI tehdä merkityksellistä työtä ja kasvaa sen mukana. Med Group on kotimainen, nopeasti kasvava sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys, joka tunnetaan nimellä ONNI. Yrityksemme omistaa suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy. Päätoimialamme ovat hoivapalvelut, ensihoito sekä hammaslääkäri.

Kutsumme sopivia hakijoita haastatteluun jo hakuaikana.
WWW-osoitehttps://www.onniterveys.fi
YhteystiedotTiimiesimies Jenni Ediale Puh. 044 431 4032: jenni.ediale@onniterveys.fi
Työpaikan osoite02400 KIRKKONUMMI
PalkkausTES
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaa26.08.2019, sopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö, tai sopimuksen mukaan
Työn kestoyli 12 kuukautta
Jätä hakemusjenni.ediale@onniterveys.fi
Ilmoitus jätetty20.08.2019
Ilmoitusnumero10068721

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

34 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin