Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lähihoitaja

Med Group Oy Rovaniemi

Haemme ONNI Hoivalle ROVANIEMEN kotihoitoon

LÄHIHOITAJAA VAKITUISEEN TEHTÄVÄÄN

Lähihoitaja työskentelee asiakkaiden kotona itsenäisesti ONNI hoivan palveluperiaatteiden mukaisesti. Työtehtäviin sisältyy kotihoidon lähihoitajan työtehtävät, pääasiassa asiakkaan päivittäisissä toiminnoissa ja henkilökohtaisessa hygieniassa avustaminen, lääkehoito ja asiakkaan toimintakyvyn tukeminen. Lisäksi työssä pääsee perehtymään myös haavahoitoon ja muuhun hoidollisempaan työhön. Työ kotihoidossa on itsenäistä ja laaja-alaista, mutta tukea ja apua saa aina tiimiltä. Työtä tehdään arkena, iltaisin sekä viikonloppuisin.

Tehtävissä edellytetään sosiaali- ja terveyalan perustutkintoa (lähihoitaja) tai muu vastaavaa tutkintoa sekä ajokorttia. Eduksi luetaan voimassa oleva ensiapukoulutus ja LOVe-tentti.

Etsimme ystävällisiä, luotettavia ja oma-aloitteisia työntekijöitä, joilla on hyvät vuorovaikutustaidot. Arvostamme aikaisempaa kokemusta hoitotyöstä ja asiakkaiden kotona työskentelystä. Tehtävään perehdytetään hyvin ja tukenasi on muu ONNIn tiimi sekä esimies.

ONNI hoivan lähihoitajana pääset tekemään elämäntilanteesi mukaan joustavaa työtä: ensisijaisesti etsimme täyttä työaikaa tekevää työntekijää, mutta myös muut huomioidaan. Tiimissämme pääset itse vaikuttamaan työaikoihisi.

Lisäksi saat käyttöösi henkilöstöetumme Restelin palveluihin.

Liity ammattitaitoiseen ja energiseen joukkoomme ja tule tekemään mielekästä ja merkityksellistä työtä kanssamme! Jätä hakemuksesi osoitteeseen anna-kaisa.karpoff@onniterveys.fi otsikolla "lähihoitaja kotihoito". Lisätietoja saa Anna-Kaisalta 044 481 1211

Haemme myös keikkalaisia ja osa-aikaisia työntekijöitä.

Huomioithan, että lähettäessäsi hakemuksen sähköpostitse olet sitoutunut myös tutustumaan tietosuojaselosteeseen sekä annat suostumuksesi henkilötietojen tallentamiseen ja käsittelemiseen selosteessa kuvatulla tavalla.

ONNI on omannäköistä, täyttä elämää!Meillä Med Groupissa sinulla on ONNI tehdä merkityksellistä työtä ja kasvaa sen mukana. Med Group on kotimainen, nopeasti kasvava sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys, joka tunnetaan nimellä ONNI. Yrityksemme omistaa suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy. Päätoimialamme ovat hoivapalvelut, ensihoito sekä hammaslääkäri- ja lääkäripalvelut julkiselle terveydenhuollolle. Meillä työskentelee keskimäärin 2000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista liikevaihtomme ollessa yli 70 miljoonaa euroa. Palvelemme asiakkaitamme, niin kuluttaja- kuin kunta-asiakkaitamme, suurella sydämellä. Missiomme on auttaa ihmisiä elämään omannäköistä, täyttä elämää. Lue lisää: www.onniterveys.fi
WWW-osoitehttps://www.onniterveys.fi
YhteystiedotAnna-Kaisalta 044 481 1211 anna-kaisa.karpoff@onniterveys.fi
Työpaikan osoiteViirinkankaantie 9, 96300 ROVANIEMI
PalkkausTES:n mukaan
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty25.06.2019
Ilmoitusnumero10011198

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

24 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin