Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ohjelmistosuunnittelija

Medanets Oy Oulu

Etsimme nyt kokoaikaista ohjelmistosuunnittelijaa kasvavaan tiimiimme. Pääset heti hommiin kiinni ketterän tiimimme osaksi ja olet tekemässä koodia web-käyttöliittymäämme asiakkaidemme ympäristöjen kokonaisvaltaiseen hallintaan. Taitotasosi on tärkeämpää kuin työkokemuksen määrä, mutta haussa on vähintään puolivalmis tekijä.

Yksinkertaisesti kuvattuna haettu pesti on: Full-stack web-ohjelmistosuunnittelija

Toisin kuin softan tekemisestä terveydenhoitoalalta sinun ei tarvitse osata entuudestaan mitään vaan kaikki tarpeellinen tarttuu mukaan ajan myötä.

Ensisijaisesti sinun tulisi osata JavaScriptiä ja TypeScriptiä. Olemme ottaneet uusia teknologioita mukaan ja tulemme laajentamaan palettia jatkossakin tarpeen mukaan. Pääosin työ tehdään Vue.js framework:a hyödyntäen, myös Angular on osittain käytössä ja Node.js toimii moottorina. GraphQL, Docker ja DevOps tyylinen CI / CD kuuluu palettiin.

Sovelluksen tulee toimia yhtä lailla asiakkaan tiloissa kuin pilvessäkin. Alla löydät listan teknologioista, joiden osaamisella voit tuoda meille lisää tietoutta - näiden osaaminen ei kuitenkaan ole välttämätöntä web-teknologioita lukuun ottamatta:

JavaScript/TypeScript (vähimmäisvaatimus)
Vue.js:n metkut
React
Relaatiotietokannat
Dokumenttikannat
Docker, microservices
Ketteryys; Scrum, DevOps
Mikä tahansa muu ohjelmointikieli
Tuotamme ohjelmistokehityksessä käytettävät materiaalit englanniksi ja päivä päivältä käytämme sitä enemmän kansainvälisten työkavereiden, kumppanien ja asiakkaidemme lisääntyessä myös kommunikointiin.

Medanets toteuttaa käyttäjäystävällisiä mobiiliratkaisuja terveydenhuollon ammattilaisille. Olemme tehneet tuotteita pioneerin ottein yli 10 vuotta - mobiilissa pyörii nyt neljännen generaation versiot. Suomessa olemme markkinajohtaja ja Ruotsista puolestaan löytyy meidän suurin asiakkaamme. Tavoitteenamme on kasvaa Pohjoismaissa sekä jatkossa myös muilla markkinoilla.

Päätuotteemme on hoitajille suunnattu mobiilityökalu hoidon seurantaan ja kirjaamiseen heti potilashuoneesta käsin. Toimintamme ja sitä kautta myös ohjelmistosuunnittelun tavoitteena on tarjota parempaa hoitoa potilaille huippujen sovellusten avulla. Sovellusten tulee olla toimivia, nopeita ja käytettävyydeltään erinomaisia. Näillä keinoin tarjoamme potilaille enemmän hoitajien aikaa ja parannamme myös hoitajien viihtyvyyttä, kun heillä jää enemmän aikaa varsinaiseen hoitotyöhön PC:llä istumisen sijaan.

Medanetsilla pääsee tekemään työtä, jolla on merkitystä. Toiminta meillä on läpinäkyvää, jolloin voit osallistua ja tutustua mielenkiinnon mukaan myös yrityksen rakentamiseen - varsinkin nyt, kun kansainvälinen toiminta on aloitettu ja kasvu jatkuu.

Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 3,1 M€ erittäin terveellä tuloksella. Viime vuonna saimme tuotekehitykseemme lisää voimaa ja laajentamista tehdään yrityksen kasvun mukaisesti myös tänä vuonna.

Palkan jälkeen velvollisuutemme on tarjota motivoiva ympäristö, mielekkäät tehtävät, toimivat työkalut ja muut puitteet. Tehtävämme on myös poistaa kehitystiimin blokkerit, antaa heille mahdollisuus organisoida työnsä itse ja taata työrauha. Työntekijät ovat meille tärkeintä. He perustavat pohjan siihen, että pystymme luomaan asiakkaillemme luotettavia tuotteita ja erinomaista palvelua.

Uskomme rehellisyyteen, oikeudenmukaisuuteen, empaattisuuteen, luotettavuuteen ja toimimme henkilöiden kanssa näihin arvoihin nojaten niin omien kuin kumppanien tai asiakkaidemmekin kanssa. Haluamme ehdottomasti myös menestyä, olla alamme parhaita.

Korvaus työstäsi tulee olemaan sellainen, jonka ansaitset osaamisesi mukaan. Palkan lisäksi tarjoamme kattavat edut: lounarit, virkistyskortti, puhelin, netti ja työterveyspalvelut kuuluvat kuplettiin. Kaikki työntekijämme ovat myös mukana bonusjärjestelmässä, joka antaa realisoituessaan mukavan lisämausteen vuosittain.

Muistamme säännöllisesti myös järjestää tapahtumia työn ulkopuolella ja pysähtyä nauttimaan hetkistä.

Kurkkaa viimeisimmät kuulumisemme https://medanets.com ja hyppää mukaan remmiin!
WWW-osoitehttp://www.medanets.com
Yhteystiedotrekry@medanets.com
Työpaikan osoiteKiilakiventie 1, 90250 OULU
PalkkausOsaamisen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaHeti tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty25.03.2019
Ilmoitusnumero9901229

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

29 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin