Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Bioanalyytikko

Mehiläinen Oy Porvoo

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Haemme BIOANALYYTIKKOA / LABORATORIOHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen Mehiläinen Porvoon Lääkärikeskukseen.

Meillä jokaista tiimiläistä arvostetaan ja työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan. Tiimiämme kuvaa yhteenkuuluvuus ja työkavereiden arvostus.

Tutustu bioanalyytikon työhön Mehiläisessä täältä:
https://www.youtube.com/watch?v=mDY5GT8EQDQ

Työtehtäviin kuuluvat monipuolinen näytteenotto sekä niiden analysointi, käsittely ja lähettäminen sekä kliinisen fysiologian tutkimukset. Kliinisen fysiologian tutkimukset käsittävät esim. rasituskokeet ja spirometriat. Teemme myös verenpaineen pitkäaikaisrekisteröintejä sekä holter-tutkimuksia. Lisäksi ohjeistamme asiakkaita unipolygrafiatutkimuksen suorittamiseen. Työ on kaksivuorotyötä, maanantaista lauantaihin.

Olet koulutukseltasi bioanalyytikko tai laboratoriohoitaja. Toivomme sinulta erinomaisia valmiuksia asiakaspalveluun. Kuuntelutaito ja ystävällinen palveluasenne ovat työssämme ensiarvoisen tärkeitä. Aiempi kokemus vastaavista työtehtävistä helpottaa työn aloitusta, mutta se ei ole välttämättömyys. Sinut perehdytetään työhön hyvin ja voit aina kysyä apua myös muilta työkavereiltasi. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn kehitysmyönteisessä ilmapiirissä. Työyhteisömme on moniammatillinen, ammattitaitoinen sekä yhteen hiileen puhaltava. Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta.

Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan.

Innostuitko? Hae tehtävää viimeistään 22.7 mennessä. Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!
WWW-osoitehttp://www.mehilainen.fi
YhteystiedotPalvelupäällikkö Katja Harinen puh. 040 568 8345
Työpaikan osoiteNäsin Koulukatu 2, 06100 PORVOO
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaika2-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy22.07.2020 klo 23:59
Jätä hakemushttps://rekry.mehilainen.fi/mol/#/application/11785/basic_info?lang=fi_FI&portal=mol&ref=16vdrjpove63a
Ilmoitus jätetty03.07.2020
Ilmoitusnumero10391328
Työnantajan viite11785

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

41 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin