Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Fysioterapeutti

Mehiläinen Oy Lahti

Oletko taitava fysioterapeutti ja haluat työskennellä innostavassa porukassa, jossa tehdään suurella sydämellä töitä alueen asukkaiden hyvinvoinnin eteen? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Saadaksemme aikaan entistä enemmän terveyshyötyjä asiakkaillemme, haemme FYSIOTERAPEUTTIA (2kpl) vakituiseen työsuhteeseen Oma Lääkärisi Eteläiselle ja Keskustan lähiklinikalle suoravastaanottotoimintaan. Työnhaku on ehdollinen ja toteutuu, jos Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän ja Mehiläinen terveyspalvelut Oy:n yhteisyrityksen perustaminen toteutuu suunnitellusti alkaen 1.1.2021.

Tässä työssä tarvitset hyvää kliinistä osaamista, erinomaisia asiakaspalvelutaitoja, reipasta asennetta, avarakatseisuutta ja tiimihenkeä sekä kykyä sietää painetta ja keskeneräisyyttä. Meillä Lahdessa jokaista työntekijää arvostetaan ja työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan.

Olet koulutukseltasi fysioterapeutti ja haluat tarjota kanssamme kokonaisvaltaista hyvinvointia asiakkaillemme. Toivomme että sinulla on suoravastaanottokoulutus suoritettuna ja voit hyödyntää sitä jokapäiväisessä työssäsi. Toimit kuntoutuksen erityisasiantuntijana tiiviissä yhteistyössä lääkäreiden ja muun hoitohenkilökunnan kanssa. Suurimmat asiakasryhmät ovat tuki -ja liikuntaelinpotilaat.

Mehiläisessä pääset kasvamaan raudanlujaksi ammattilaiseksi. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja henkilöstöämme. Ketterän mallin ja matalan hierarkian avulla työntekijöiden kehitysideat voidaan ottaa kokeiluun nopeallakin aikataululla. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa, fysioterapeutin tutkintoa sekä tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukaista rokotussuojaa

Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan.

Innostuitko? Hae tehtävää viimeistän 2.8.2020 mennessä. Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!
Työt alkaisivat sopimuksen mukaan mahdollisesti 1.9.2020.
WWW-osoitehttp://www.mehilainen.fi
YhteystiedotPäivi Suikki
050 398 7104
paivi.suikki@omalaakarisi.fi
Työpaikan osoite15100 LAHTI
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy02.08.2020 klo 23:59
Jätä hakemushttps://rekry.mehilainen.fi/mol/#/application/11749/basic_info?lang=fi_FI&portal=mol&ref=16vdrjpove63a
Ilmoitus jätetty01.07.2020
Ilmoitusnumero10388667
Työnantajan viite11749

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

43 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin