Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Hoitaja

Mehiläinen Oy Nurmijärvi

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Haemme HOITAJAA keikkatyöhön.

Meillä Villa Atzaleassa jokaista työntekijää arvostetaan ja työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan. Työ on ihmisläheistä ja monipuolista. Työyhteisössä voit itse vaikuttaa työvuorosuunnitteluun.
Tiimiämme kuvaa panostus työhyvinvointiin, joka näkyy esimerkiksi henkilöstön tapahtumissa ja arvostuksessa.

Tutustu lähihoitajan tehtävään Mehiläisessä täältä:

https://www.youtube.com/watch?v=4WCcymN6kEg

Olet koulutukseltasi lähihoitaja tai alan opiskelija ja haluat tehdä kanssamme työtä ikääntyneiden asukkaiden parissa. Tiimimme toimii yhteistyössä kaikkia kunnioittaen, joten tiimissämme viihtyy positiivisesti asioihin suhtautuva ja oma-aloitteinen henkilö. Toivomme, että haet meille töihin, vaikka osaamisessasi olisi vielä kehitettävää. Neuvomme ja opastamme sinua mielellämme työssäsi ja tuemme toisiamme. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpänä pidämme kiinnostustasi ikääntyneiden kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Työssä tarvitaan hyvää suomen kielen taitoa muistisairauksista johtuen. Työ on 3-vuorotyötä.

Laatulupausten mukaisella toiminnalla mahdollistamme jokaiselle asukkaalle yksilöllisen hyvän elämän. Saat tehdä työtä viihtyisässä ja turvallisessa ympäristössä. Jokaisen asukkaan elämä on ainutkertainen ja tehtävänämme on tukea asukkaan mielekästä ja oman näköistä elämää. Toiminnallinen arki, asukaskokoukset, yhteiset ruokailuhetket sekä omatuokiot omahoitajan kanssa ovat toimintamme peruspilareita. Jokainen työntekijämme sitoutuu laatulupauksiimme, jotka ovat:

- Yksilöllinen hoiva ja tuki: Tärkein tehtävämme on asukkaidemme yksilöllinen ja laadukas hoito, hoiva ja huolenpito. Asukkaan tarpeet ja toiveet ohjaavat toimintaamme.

- Oma viihtyisä koti: Kotimme ovat viihtyisiä ja kodikkaita. Asukkaamme saavat sisustaa oman huoneensa mieleisekseen ja osallistua kodin arkeen voimavarojensa mukaisesti.

- Maukas ja terveellinen ravinto: Panostamme ruuan maukkauteen, monipuolisuuteen, ravitsevuuteen ja mielekkääseen ruokailuhetkeen.

- Yhteisöllisyys ja osallisuus: Otamme asukkaat ja läheiset mukaan kodin toiminnan suunnitteluun.

- Turvallisuus: Henkilökunta huolehtii asukkaiden turvallisuudesta päivittäin. Kodeissamme on turvallista elää ja asua.

Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan.

Innostuitko? Hae tehtävää viimeistän 30.9.19 mennessä. Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!

https://www.hoivamehilainen.fi/villa-atzalea
WWW-osoitehttp://www.mehilainen.fi
YhteystiedotYksikön johtaja Maarit Kärki
Tavoitettavissa arkisin klo 8-16
Puh. 040 635 8017
Työpaikan osoiteVanha Kaarelantie 26, 01900 NURMIJÄRVI
PalkkausYksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaika3-vuorotyö
Työn kestoalle 11 pv
Haku päättyy30.09.2019 klo 23:59
Jätä hakemushttps://rekry.mehilainen.fi/mol/#/application/5765/basic_info?lang=fi_FI&portal=mol&ref=16vdrjpove63a
Ilmoitus jätetty23.08.2019
Ilmoitusnumero10072763
Työnantajan viite5765

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

26 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin