Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Hoitaja

Mehiläinen Oy Tampere

Haemme HOITAJIA vakituiseen työsuhteeseen syksyllä avattavaan uuteen hoivakotiimme Tampereen Tesomalle.

Etsimme lähihoitajia, jotka ovat aidosti kiinnostuneita vanhustyöstä ja haluavat tehdä työtä asiakaslähtöisesti. Voit olla vastavalmistunut tai useamman vuoden kokemuksen omaava. Kokemus vanhustyöstä ei kuitenkaan ole tärkeintä, sillä ratkaisevaa on myönteinen ja innovatiivinen asenteesi ikääntyneiden kanssa toimimiseen ja kiinnostuksesi heidän hyvän elämän edistämiseen. Tarjoamme mahdollisuuden olla kehittämässä uuden hoivakodin toimintaa ja tehdä merkityksellistä työtä.

Tutustu lähihoitajan tehtävään Mehiläisessä täältä:

https://www.youtube.com/watch?v=4WCcymN6kEg

Laatulupausten mukaisella toiminnalla mahdollistamme jokaiselle asukkaalle yksilöllisen hyvän elämän. Saat tehdä työtä viihtyisässä ja turvallisessa ympäristössä. Jokaisen asukkaan elämä on ainutkertainen ja tehtävänämme on tukea asukkaan mielekästä ja oman näköistä elämää. Toiminnallinen arki, asukaskokoukset, yhteiset ruokailuhetket sekä omatuokiot omahoitajan kanssa ovat toimintamme peruspilareita. Jokainen työntekijämme sitoutuu laatulupauksiimme, jotka ovat:

- Yksilöllinen hoiva ja tuki: Tärkein tehtävämme on asukkaidemme yksilöllinen ja laadukas hoito, hoiva ja huolenpito. Asukkaan tarpeet ja toiveet ohjaavat toimintaamme.

- Oma viihtyisä koti: Kotimme ovat viihtyisiä ja kodikkaita. Asukkaamme saavat sisustaa oman huoneensa mieleisekseen ja osallistua kodin arkeen voimavarojensa mukaisesti.

- Maukas ja terveellinen ravinto: Panostamme ruuan maukkauteen, monipuolisuuteen, ravitsevuuteen ja mielekkääseen ruokailuhetkeen.

- Yhteisöllisyys ja osallisuus: Otamme asukkaat ja läheiset mukaan kodin toiminnan suunnitteluun.

- Turvallisuus: Henkilökunta huolehtii asukkaiden turvallisuudesta päivittäin. Kodeissamme on turvallista elää ja asua.

Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan.

Innostuitko? Hae tehtävää heti tai viimeistään 9.8.2020 mennessä. Odotamme jo yhteydenottoasi!
WWW-osoitehttp://www.mehilainen.fi
YhteystiedotYksikön johtaja Minna Hietanen p. 050 5915 993 (2-3.7. ja 3.-7.8.)
Työpaikan osoiteKohmankaari 9, 33310 TAMPERE
PalkkausYksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaika3-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy09.08.2020 klo 23:59
Jätä hakemushttps://rekry.mehilainen.fi/mol/#/application/11772/basic_info?lang=fi_FI&portal=mol&ref=16vdrjpove63a
Ilmoitus jätetty02.07.2020
Ilmoitusnumero10390045
Työnantajan viite11772

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

33 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin