Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Hoitaja

Mehiläinen Oy Tampere

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Toimintamme laajentuessa haemme nyt lähihoitajia kotiin tuotettaviin vammaispalvelutiimeihin Tampereelle ja Nokialle.

Tehtävässä pääset työskentelemään kotiin tuotettavissa palveluissa hoidollisten asiakkaiden hoitotiimeissä. Työnkuvaan kuuluu mm. päivittäistä hoitotyötä, lääkehoitoa, asiakkaan voinnin arviointia ja arjen muiden toimintojen tukeminen.

Tarjoamme sinulle kokemuksestasi ja osaamisestasi riippuen 12,40-16 euron tuntipalkan. Meillä sinun on mahdollista tehdä keikkatyötä tai työskennellä vakituisessa työsuhteessa. Työn tarkempi aloituspäivämäärä sovittavissa.

Meillä kuunnellaan työntekijän toiveita, joten pääset tekemään työtehtäviä, joissa viihdyt ja kehityt. Työsi on itsenäistä ja vastuullista, mutta sinulla on tiimin koordinaattoreiden Lindan, Jennin, Roosan, Iran, Noonan, Minnan ja Eetun tuki saatavilla työhösi.

Odotamme sinulta lähihoitajan koulutusta. Arvostamme positiivista työskentelyasennetta ja oma-aloitteisuutta. Toivomme, että olet palvelualtis, omatoiminen ja vastuuntuntoinen alan ammattilainen. Kohtaamme kaikki asiakkaat korostaen jokaisen ainutkertaisuutta ja autamme asiakkaitamme elämään mielekästä ja oman näköistä elämää.

Innostuitko? Haethan tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta. Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja palkkaamme tekijöitä heti sopivien löydyttyä. Seuraathan myös sähköpostisi roskapostia, sillä joskus viestit päätyvät sinne.

www.mehilainen.fi/julkiset-palvelut/hoitajavuokraus
WWW-osoitehttp://www.mehilainen.fi
YhteystiedotPalvelukoordinaattori Linda Vartia, linda.vartia@mehilainen.fi
Työpaikan osoiteFinlaysoninkatu, 33210 TAMPERE
Palkkaus12,40-16€ / tunti
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, tai sopimuksen mukaan
Haku päättyy22.05.2021 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://mehilainen.wd3.myworkdayjobs.com/mehilainen_careers/job/Tampere-Finlaysoninkatu/Hoitaja-vammaispalvelutiimeihin_R0004461
Ilmoitus jätetty04.05.2021
Ilmoitusnumero10737328

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

13 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin