Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lähihoitaja

Mehiläinen Oy Hämeenlinna

Haemme nyt

LÄHIHOITAJIA KEIKKATYÖHÖN

Ykköskoti Linnamäkeen

Työnkuvaan kuuluu asukkaiden ohjaaminen, tukeminen ja avustaminen kaikissa kodin askareissa. Tavoitteena on tukea asukkaiden kuntoutumista ja itsenäisten taitojen kehittymistä.

Edellytämme hakijoilta soveltuvaa sosiaali- tai terveysalan ammattitutkintoa, esim. lähihoitaja. Voit myös olla opintojen loppusuoralla oleva alan opiskelija. Arvostamme aikaisempaa kokemusta mielenterveys- ja/tai päihdekuntoutujien tai vammaisten kanssa työskentelystä.

Toivomme sinulta avointa, oma-aloitteista ja reipasta työotetta. Hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot auttavat tehtävässä menestymistä. Koet mielenterveys- ja/tai päihdekuntoutujien tai vammaisten parissa tehtävän työn omaksesi ja haluat olla omalta osaltasi luomassa mainiota ilmapiiriä asukkaidemme koteihin sekä työyhteisöön.
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työtehtävän mukavassa tiimissä. Edellytämme sinulta tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta. Tarvitset työssäsi henkilöauton ajokorttia!

Tervetuloa joukkoomme!
WWW-osoitehttp://www.mehilainen.fi
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa
Vesa Lappalainen, yksikön johtaja, 040 415 4249
Työpaikan osoitePääjärventie 310, 16900 LAMMI
PalkkausYksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaika2-vuorotyö
Työn kestoalle 11 pv
Haku päättyy22.09.2019 klo 23:59
Jätä hakemushttps://rekry.mehilainen.fi/mol/#/application/5321/basic_info?lang=fi_FI&portal=mol&ref=16vdrjpove63a
Ilmoitus jätetty25.06.2019
Ilmoitusnumero10011168
Työnantajan viite5321

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

23 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin