Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lähihoitaja ja Hoiva-avustaja

Mehiläinen Oy Helsinki

Etsimme nyt

LÄHIHOITAJIA JA HOIVA-AVUSTAJIA

keikkatyöhön Helsinkiin. Tehtävääsi kuuluu päivittäisessä hoitotyössä toimiminen asiakkaidemme kodeissa. Kotihoitomme tarjoaa kotihoitoa elämänkaaren eri vaiheisiin, joten työ on vaihtelevaa ja monipuolista. Kohtaamme asiakkaat korostaen jokaisen ainutkertaisuutta ja autamme asiakkaitamme elämään mielekästä ja oman näköistä elämää. Työaika on 2-vuorotyötä. Työpaikkamme on savuton.
Palvelemme pääsääntöisesti yksityisiä asiakkaita.

Aikaisempi työkokemus kotihoidossa katsotaan eduksesi. Työssä tarvitset ajokorttia.
Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Toivomme, että koet kotihoidon monipuoliset työtehtävät omaksesi ja olet palvelualtis, oma-aloitteinen sekä vastuuntuntoinen alan ammattilainen. Valittavan henkilön tulee esittää ennen tehtävän vastaanottamista lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.
Edellytämme hyvää (vähintään B2-tason) suomen kielen taitoa ja hygieniapassia. Edellytämme sinulta tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta.

Mehiläisessä arvostetaan sekä asiakkaiden, että työntekijöiden hyvinvointia, sekä tuetaan työntekijöitä myönteiseen urakehitykseen. Tarjoamme lisäksi mm. toimivan työterveyshuollon, liikuntasaldokortin sekä mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin.

Tervetuloa joukkoomme!
WWW-osoitehttp://www.mehilainen.fi
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa
Niko Rantonen
niko.rantonen@mehilainen.fi
Työpaikan osoite00101 HELSINKI
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaika2-vuorotyö
Työn kestoalle 11 pv
Haku päättyy21.07.2019 klo 23:59
Jätä hakemushttps://rekry.mehilainen.fi/mol/#/application/5310/basic_info?lang=fi_FI&portal=mol&ref=16vdrjpove63a
Ilmoitus jätetty25.06.2019
Ilmoitusnumero10010826
Työnantajan viite5310

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

23 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin