Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lähihoitaja

Mehiläinen Oy Jämijärvi

Haemme Mehiläiselle

LÄHIHOITAJAA

vakituiseen työsuhteeseen tehostetun palvelun asumisyksikköön Omakoti Onniin, Jämijärvelle. Työnkuvaan kuuluu asukkaiden ohjaaminen, tukeminen ja avustaminen kaikissa kodin askareissa. Tavoitteena on tukea asukkaiden kuntoutumista ja itsenäisten taitojen kehittymistä. Toimit omaohjaajan roolissa ja pääset osallistumaan hoidon ja kuntoutumisen suunnitteluun sekä omaisten kanssa työskentelyyn. Työ on vaihtelevaa ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia oppia uutta. Kohtaamme asiakkaat korostaen jokaisen ainutkertaisuutta ja autamme asiakkaitamme elämään mielekästä ja oman näköistä elämää. Työ on 3-vuorotyötä.

Edellytämme hakijoilta soveltuvaa sosiaali- tai terveysalan ammattitutkintoa, esim. lähihoitaja. Arvostamme suuntautumista mielenterveys-, päihde tai vammaistyön opintoihin ja aikaisempaa kokemusta mielenterveys-, vammais- ja/tai päihdeasiakkaiden kanssa työskentelystä. Voit kuitenkin olla myös vastavalmistunut. Katsomme eduksesi myös oman harrastuksen kautta kertyneen osaamisen tai erityistaidon, jota voidaan hyödyntää kuntouttavassa ryhmä- ja päivätoiminnassa. Tehtävä edellyttää tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta sekä hygieniapassia.

Toivomme sinulta avointa, oma-aloitteista ja reipasta työotetta. Hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot auttavat tehtävässä menestymisessä. Koet mielenterveyskuntoutujien parissa tehtävän työn omaksesi ja haluat olla omalta osaltasi luomassa mainiota ilmapiiriä asukkaidemme koteihin sekä työyhteisöön.

Arvostamme sekä asukkaiden että hoitajien hyvinvointia ja työyhteisössämme tehdään työtä suurella sydämellä. Mehiläinen tarjoaa työntekijöilleen ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin.

Tervetuloa joukkoomme!
WWW-osoitehttp://www.mehilainen.fi
YhteystiedotAnne Lax, yksikön esimies, anne.lax@mehilainen.fi
Työpaikan osoiteHeponiementie 9, 38800 JÄMIJÄRVI
PalkkausYksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaika3-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty15.05.2019
Ilmoitusnumero9965960
Työnantajan viite4871

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

63 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin