Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lähihoitaja

Mehiläinen Oy Tampere

Etsimme nyt

LÄHIHOITAJAA KOTIHOITOON eri pituisiin määräaikaisiin sekä vakituisiin työsuhteisiin.

Voimme tarjota koko- tai osa-aikatyötä joustavasti erilaiset elämäntilanteet huomioiden. Ota rohkeasti yhteyttä, vastaamme mielellämme kysymyksiisi.

Tehtävääsi kuuluu päivittäisessä hoitotyössä toimiminenasiakkaidemme kodeissa. Kotihoitomme tarjoaa hoivaa valtaosin ikäihmisille, joilla on moninaisia avun tarpeita, joten työ on vaihtelevaa ja monipuolista. Kohtaamme asiakkaat korostaen jokaisen ainutkertaisuutta ja autamme asiakkaitamme elämään mielekästä jaoman näköistä elämää. Työaika on 2-vuorotyötä. Työpaikkamme on savuton.

Edellytämme sinulta suoritettua lähihoitajan tutkintoa. Aikaisempi työkokemus kotihoidossa katsotaan eduksesi. Työssä et tarvitse ajokorttia, joskin auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Tarvittaessa tarjoamme sinulle maksuttoman LOVE suoritusmahdollisuuden. Toivomme, että koet kotihoidon monipuoliset työtehtävät omaksesi ja olet palvelualtis, oma-aloitteinen sekä vastuuntuntoinen alan ammattilainen. Edellytämme hyvää (vähintään B2-tason) suomen kielen taitoa ja hygieniapassia. Edellytämme sinulta tartuntatautilainmukaista soveltuvuutta.

Mehiläisessä arvostetaan sekä asiakkaiden, että työntekijöiden hyvinvointia, sekä tuetaan työntekijöitä myönteiseen urakehitykseen. Tarjoamme lisäksi mm. toimivan työterveyshuollon, liikuntasaldokortin sekä mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi iloiseen sekä positiiviseen työyhteisöömme!
WWW-osoitehttp://www.mehilainen.fi
Yhteystiedotlisätiedustelut palvelupäällikkö Marita Jäppinen 044-700 2679
palveluesimies Juha Riikonen 050-368 9284
tai marita.jappinen@juha.riikonen@mehilainen.fi'>mehilainen.fi/juha.riikonen@mehilainen.fi
Työpaikan osoiteAleksanterinkatu 28 A, 33100 TAMPERE
Palkkausy.sos.tes
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaika2-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy26.09.2019 klo 23:59
Jätä hakemushttps://rekry.mehilainen.fi/mol/#/application/5931/basic_info?lang=fi_FI&portal=mol&ref=16vdrjpove63a
Ilmoitus jätetty12.09.2019
Ilmoitusnumero10096904
Työnantajan viite5931

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

11 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin