Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lastenhoitaja

Mehiläinen Oy Tampere

Kotipalvelu Mehiläinen tarjoaa Karhunpoika-nimistä palvelua. Karhunpoika-palvelusta yritysasiakkaamme saavat luotettavaa lastenhoitoapua kotiin lyhyellä varoitusajalla esimerkiksi silloin, kun lapsi sairastuu. Suurin osa yritysasiakkaista ovat yrityksiä, jotka tarjoavat palvelun omalle henkilökunnalleen. Etsimme nyt joukkoomme

LASTENHOITAJIA

PIrkanmaan seudulle työskentelemään perheiden kotona.

Kotipalvelu Mehiläinen Oy:lla on vankka kokemus perhepalveluiden tuottamisesta jo usean vuoden ajan. Tarjoamme laadukkaita perhepalveluita perheen ja etenkin lapsen yksilölliset tarpeet huomioiden. Toimimme useiden kuntien ja yritysten yhteistyökumppanina.

Tehtävässä edellytämme työntekijöiltämme kokemusta lastenhoidosta tai vaihtoehtoisesti sosiaali- ja terveyspalvelusalan, kasvatusalan tai muun vastaavan alan koulutusta (esimerkiksi lähihoitajan tai lastenohjaajan tutkintoa). Tarkastamme jokaiselta työntekijältä rikostaustaotteen ennen työsuhteen alkamista.

Tarjoamme luotettavan ja arvostetun työnantajan tuen sekä mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn. Halutessasi voit työskennellä myös muissa palveluissamme.

Tervetuloa joukkoomme!
WWW-osoitehttp://www.mehilainen.fi
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa
emilia.vilponen@mehilainen.fi
Työpaikan osoite33210 TAMPERE
PalkkausKilpailukykyinen
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaika2-vuorotyö
Työn kestoalle 11 pv
Haku päättyy13.12.2019 klo 23:59
Jätä hakemushttps://rekry.mehilainen.fi/mol/#/application/6314/basic_info?lang=fi_FI&portal=mol&ref=16vdrjpove63a
Ilmoitus jätetty13.11.2019
Ilmoitusnumero10165026
Työnantajan viite6314

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

29 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin